Jump to content

Community

opentype

Pages SuperGrid support

Recommended Posts

On 11/29/2017 at 4:36 PM, Steph40 said:

Turned off redis, same problem. sad can not use this beautiful template.

I have uninstalled and reinstalled a few times, it is ok for now, so odd.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 11/29/2017 at 11:36 PM, AlexWebsites said:

Does anyone know what controls in record view to have the article text overlap the hero image with the title like below? Mine does not.

image.thumb.png.0cc2bf2198430a9ed9b3158d6210c784.png

I've got some sort of conflict with 


html[dir="ltr"] .ipsGrid>[class*="ipsGrid_span"] {
    margin-top: 20px;
}

 

Pretty sure this is in Plugin settings.  "Do you want to use big image?" 

I remember because I turned it off :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 12/4/2017 at 1:43 PM, Joel R said:

Pretty sure this is in Plugin settings.  "Do you want to use big image?" 

I remember because I turned it off :lol:

It was actually theme related. For the database I was using default theme and for whatever reason it was adding that top-margin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I seem to be having an issue where the plugin randomly loses it's settings. I've updated it and its fine but all of a sudden I just noticed again that I have to turn on some of the settings that I had. Anyone else run into this?

Share this post


Link to post
Share on other sites
34 minutes ago, opentype said:

Yes, many. It’s an IPS bug. It will be fixed in 4.2.7. You will need to reinstall the plugin after the IPS upgrade. 

Ok thanks, glad it's not just me and there is a solution coming.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 12/12/2017 at 8:57 AM, opentype said:

Yes, many. It’s an IPS bug. It will be fixed in 4.2.7. You will need to reinstall the plugin after the IPS upgrade. 

I was hoping 4.2.7 would come out this week, but looks like its still stuck in beta. Is there a temporary patch you know of we can apply to save settings in this plugin? 

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 12/12/2017 at 11:39 AM, AlexWebsites said:

I seem to be having an issue where the plugin randomly loses it's settings. I've updated it and its fine but all of a sudden I just noticed again that I have to turn on some of the settings that I had. Anyone else run into this?

Same issue here.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Every day I check to see if 4.2.7 is out of beta.... I guess it's not that big of an issue to release a patch or fix. I think it's also affecting my guest box signup widget not saving settings, but I don't know. My articles not saving layout settings is what I'm really waiting for a fix with.

Share this post


Link to post
Share on other sites
10 minutes ago, opentype said:

Not sure who you are addressing. I cannot provide a fix. It’s an IPS issue. We all have to wait until 4.2.7. It’s affecting my own sites as well. 

IPS.. I meant about a patch, I guess it's not that big if an issue to them and it can wait, is what I was saying. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi @opentype ,

Can I do a pagination system inside of a page with your style?

I don't want to put all the content in 1 view but I want to do a pagination system. For Example:

5a532eff1948a_Schermata2018-01-08alle09_42_20.thumb.png.cd333c245f7b18547a2fec6b6b40c659.png

5a532fbd1a1fc_Schermata2018-01-08alle09_45_27.thumb.png.f42c23ec638319d47df1fece09377cf1.png

And when i click on "Pag.2" I go to another page with the same style.

What I want is a page that is accessible only from click on "Pag.2" with the supergrid style.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 05/01/2018 at 1:41 PM, AlexWebsites said:

Every day I check to see if 4.2.7 is out of beta.... I guess it's not that big of an issue to release a patch or fix. I think it's also affecting my guest box signup widget not saving settings, but I don't know. My articles not saving layout settings is what I'm really waiting for a fix with.

Was the bug fixed at last?

Share this post


Link to post
Share on other sites

If anyone had problems with disappearing plugin settings from this product or any other, please: 

  1. Upgrade to 4.2.7
  2. Uninstall the plugin
  3. Reinstall the plugin
  4. Save your new plugin settings

The settings should then be stored permanently. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

One thing to say about the category page. It denotes compared to other templates. It would be cool if we could link an image of illustration or we could choose the background color of each of them.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...