Jump to content

Community

TAMAN

Magnum Theme [ support topic ]

Recommended Posts

On 12/21/2019 at 7:33 PM, fix3r said:
  • Wish i could put the contact us form on the side instead for social links

i added a setting for that in the new version, you might need to revert the changes i gave you about this.

during theme update you need to select the new version of templates when asked 🙂

Share this post


Link to post
Share on other sites

@TAMAN YOU NAILED THIS UPDATE!! the jitter is GONE, the contact us is awesome ! Great Work A++

how did you fix the jittering i got to know?

and finally you can see the GIF icon on my editor 🙂 🙂 you make me very happy today THANKS!

Share this post


Link to post
Share on other sites
13 minutes ago, fix3r said:

@TAMAN YOU NAILED THIS UPDATE!! the jitter is GONE, the contact us is awesome ! Great Work A++

how did you fix the jittering i got to know?

and finally you can see the GIF icon on my editor 🙂 🙂 you make me very happy today THANKS!

You're welcome!

Thank you for the 5 star rating 🙂

7 minutes ago, fix3r said:

how did you fix the jittering i got to know?

I had to replace some css animation related to opacity effect on hover which is what caused the jittering.

don't worry you wont notice any differences in the style 😉 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

I have installed the latest version.

When making changing to this, the font on my widgets does not change in size.

Title: Font size (in px)Font size used for all widget and section titles

Is this a bug?

Many thanks and a Happy New Year!

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, Unlucky said:

Hi,

I have installed the latest version.

When making changing to this, the font on my widgets does not change in size.

Title: Font size (in px)Font size used for all widget and section titles

Is this a bug?

Many thanks and a Happy New Year!

Hi,

I dont have any theme settings to change widget font size 😕 

but I THINK this theme used to have it before, and now its removed "Not on latest version" for whatever the reason was.

thats probably why it doesn't work on your side, because deleted theme settings would still exist on your side when you update the theme but have no effect.

anyway, just ignore that setting. when you re-install the theme one day they will be gone 🙂 

But i can help you out if you want to change the widgets font size 

 

and happy new year! 🙂

Share this post


Link to post
Share on other sites
28 minutes ago, Unlucky said:

Hi,

Yes it would be great to be able to change the size thank you

Sure thing 

.ipsWidget.ipsWidget_vertical .ipsWidget_title, .ipsWidget.ipsWidget_horizontal .ipsWidget_title, .ipsType_sectionTitle {
    font-size: 14px;
}

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
21 hours ago, TAMAN said:

.ipsWidget.ipsWidget_vertical .ipsWidget_title, .ipsWidget.ipsWidget_horizontal .ipsWidget_title, .ipsType_sectionTitle { font-size: 14px; }

You are an absolute star, thank you

Share this post


Link to post
Share on other sites

how can i remove the shadow and alignment of my icons here,, they look perfect on default theme but on magnum they have a big shadow and are not centered (or over lapping like there are suppose to be)

Screen Shot 2020-01-12 at 12.14.19 PM.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, fix3r said:

how can i remove the shadow and alignment of my icons here,, they look perfect on default theme but on magnum they have a big shadow and are not centered (or over lapping like there are suppose to be)

 

You have some custom css codes that causes this.

#groupIcon img.ipsUserPhoto_small {
    width: 32px;
    height: auto;
    left: -6px;
    margin-top: -10px !important;
}

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just now, fix3r said:

didn't work out for me 😄

they are not over lapping like they are suppose to

You need to remove it then 🙂 

this what causes the big spacing 

Share this post


Link to post
Share on other sites
11 hours ago, fix3r said:

they are huge and not centered

Not centered might be because the user info panel in Magnum Theme is a little bigger than the default theme you can change the size in Topic View tab in theme settings.

 

Edit:

I just looked and they are perfectly centered. 🙂

 

Edited by TAMAN

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi, I just tried to change the background of the topic post to white but it's not changing on the front end.

Am I correct in thinking the setting to do this is:

Topic View Tab

The update the  Topic background   field?

If that is the correct place, it doesn't work

Share this post


Link to post
Share on other sites

two factor auth is broken on theming..

So add this!!

/* ======================================================== */
/* 2FA */

#elTwoFactorAuthentication {
	position: fixed;
	top: 0;
	left: 0;
	right: 0;
	bottom: 0;
	display: flex;
	justify-content: center;
	align-items: center;
	z-index: 10000;
	overflow: auto;
}

	#elTwoFactorAuthentication > div {
		max-width: 500px;
		background: #fff;
		box-shadow: 0px 5px 55px rgba(0,0,0,0.4);
		border-radius: 3px;
		overflow: hidden;
	}

	#elTwoFactorAuthentication .ipsTabs {
		background: transparent;
		padding: 0;
		border: 0;
	}

		#elTwoFactorAuthentication .ipsTabs .ipsTabs_item:not( .ipsTabs_activeItem ) {
			color: #333;
			background: transparent;
		}

	#elTwoFactorAuthentication .c2FA_info {
		max-width: 80%;
		margin-left: auto;
		margin-right: auto;
	}

	#elTwoFactorAuthentication .cOtherMethod {
		padding-top: 0;
	}

#elGoogleAuthenticator input[type='text'] {
	font-size: 30px;
	text-align: center;
}

#elGoogleAuthenticator .ipsGrid_span8 {
	margin-top: 25px;
}

#elGoogleAuthenticator .ipsGrid_span5 {
	padding-left: 25px;
}

#elAuthy select {
	width: 100%;
}

#elAuthy input[type='text'] {
	font-size: 30px;
	text-align: center;
}

.cAuthy_container {
	position: relative;
}

.cAuthy_icon {
	width: 36px;
	height: 36px;
	position: absolute;
	top: 8px;
	left: 8px;
}

.cAuthy_field {
	
}

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, EmpireKicking said:

two factor auth is broken on theming..

So add this!!


/* ======================================================== */
/* 2FA */

#elTwoFactorAuthentication {
	position: fixed;
	top: 0;
	left: 0;
	right: 0;
	bottom: 0;
	display: flex;
	justify-content: center;
	align-items: center;
	z-index: 10000;
	overflow: auto;
}

	#elTwoFactorAuthentication > div {
		max-width: 500px;
		background: #fff;
		box-shadow: 0px 5px 55px rgba(0,0,0,0.4);
		border-radius: 3px;
		overflow: hidden;
	}

	#elTwoFactorAuthentication .ipsTabs {
		background: transparent;
		padding: 0;
		border: 0;
	}

		#elTwoFactorAuthentication .ipsTabs .ipsTabs_item:not( .ipsTabs_activeItem ) {
			color: #333;
			background: transparent;
		}

	#elTwoFactorAuthentication .c2FA_info {
		max-width: 80%;
		margin-left: auto;
		margin-right: auto;
	}

	#elTwoFactorAuthentication .cOtherMethod {
		padding-top: 0;
	}

#elGoogleAuthenticator input[type='text'] {
	font-size: 30px;
	text-align: center;
}

#elGoogleAuthenticator .ipsGrid_span8 {
	margin-top: 25px;
}

#elGoogleAuthenticator .ipsGrid_span5 {
	padding-left: 25px;
}

#elAuthy select {
	width: 100%;
}

#elAuthy input[type='text'] {
	font-size: 30px;
	text-align: center;
}

.cAuthy_container {
	position: relative;
}

.cAuthy_icon {
	width: 36px;
	height: 36px;
	position: absolute;
	top: 8px;
	left: 8px;
}

.cAuthy_field {
	
}

 

Not sure what is that or why would Magnum Theme has anything to do with two factor Auth!

if you have edited your templates then you need to revert them back to default.

I haven't changed anything in this theme and it does not miss any code 🙂

21 hours ago, Unlucky said:

Hi, I just tried to change the background of the topic post to white but it's not changing on the front end.

Am I correct in thinking the setting to do this is:

Topic View Tab

The update the  Topic background   field?

If that is the correct place, it doesn't work

Sorry for the late reply, I will check it out later and get back to you

thanks for reporting 🙂

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 hours ago, Il_Picasso said:

Hello! I am getting this  in the latest version of IPBoard

 

image.thumb.png.5d5ade05fc90f9c3411d974ab388bcfd.png

Hello,

Please revert your edited templates to fix it.

There are no template issues in Magnum Theme by default

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We use technologies, such as cookies, to customise content and advertising, to provide social media features and to analyse traffic to the site. We also share information about your use of our site with our trusted social media, advertising and analytics partners. See more about cookies and our Privacy Policy