Jump to content

A different article styles By Pages ( IP.Content )


TAMAN

Recommended Posts

4 hours ago, EmpireKickass said:

add an text message block saying "Latest News" then the code removes the border and background so that there is nothing other then a test

i dont know whats you talking about 

what is a text message block and What this has to with the styles? 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Just tried S1 Two Column First Featured and I receive the following error when trying to load a page. All the other options work just fine (S1 Two Column, S1 Three Column First Featured, etc...)

 

Error: Class name must be a valid object or a string (0)
#0 /srv/http/URI/root/html/applications/cms/modules/front/database/index.php(135): IPS\Theme\class_cms_database_s1_two_column_first_featured->index(Object(IPS\cms\Databases), Object(IPS\Patterns\ActiveRecordIterator), Object(IPS\Http\Url\Friendly), Array)
#1 /srv/http/URI/root/html/applications/cms/modules/front/database/index.php(44): IPS\cms\modules\front\database\_index->view()
#2 /srv/http/URI/root/html/system/Dispatcher/Controller.php(96): IPS\cms\modules\front\database\_index->manage()
#3 /srv/http/URI/root/html/applications/cms/sources/Databases/Dispatcher.php(299): IPS\Dispatcher\_Controller->execute()
#4 /srv/http/URI/root/html/applications/cms/widgets/Database.php(124): IPS\cms\Databases\_Dispatcher->run()
#5 /srv/http/URI/root/html/applications/cms/sources/Pages/Page.php(1201): IPS\cms\widgets\_Database->render()
#6 /srv/http/URI/root/html/applications/cms/sources/Pages/Page.php(2107): IPS\cms\Pages\_Page->getWidgets()
#7 /srv/http/URI/root/html/applications/cms/modules/front/pages/page.php(72): IPS\cms\Pages\_Page->output()
#8 /srv/http/URI/root/html/applications/cms/modules/front/pages/page.php(44): IPS\cms\modules\front\pages\_page->view()
#9 /srv/http/URI/root/html/system/Dispatcher/Controller.php(96): IPS\cms\modules\front\pages\_page->manage()
#10 /srv/http/URI/root/html/applications/cms/modules/front/pages/page.php(34): IPS\Dispatcher\_Controller->execute()
#11 /srv/http/URI/root/html/system/Dispatcher/Dispatcher.php(129): IPS\cms\modules\front\pages\_page->execute()
#12 /srv/http/URI/root/html/index.php(13): IPS\_Dispatcher->run()
#13 {main}

Link to comment
Share on other sites

14 minutes ago, Chris027 said:

Just tried S1 Two Column First Featured and I receive the following error when trying to load a page. All the other options work just fine (S1 Two Column, S1 Three Column First Featured, etc...)

 

Error: Class name must be a valid object or a string (0)
#0 /srv/http/URI/root/html/applications/cms/modules/front/database/index.php(135): IPS\Theme\class_cms_database_s1_two_column_first_featured->index(Object(IPS\cms\Databases), Object(IPS\Patterns\ActiveRecordIterator), Object(IPS\Http\Url\Friendly), Array)
#1 /srv/http/URI/root/html/applications/cms/modules/front/database/index.php(44): IPS\cms\modules\front\database\_index->view()
#2 /srv/http/URI/root/html/system/Dispatcher/Controller.php(96): IPS\cms\modules\front\database\_index->manage()
#3 /srv/http/URI/root/html/applications/cms/sources/Databases/Dispatcher.php(299): IPS\Dispatcher\_Controller->execute()
#4 /srv/http/URI/root/html/applications/cms/widgets/Database.php(124): IPS\cms\Databases\_Dispatcher->run()
#5 /srv/http/URI/root/html/applications/cms/sources/Pages/Page.php(1201): IPS\cms\widgets\_Database->render()
#6 /srv/http/URI/root/html/applications/cms/sources/Pages/Page.php(2107): IPS\cms\Pages\_Page->getWidgets()
#7 /srv/http/URI/root/html/applications/cms/modules/front/pages/page.php(72): IPS\cms\Pages\_Page->output()
#8 /srv/http/URI/root/html/applications/cms/modules/front/pages/page.php(44): IPS\cms\modules\front\pages\_page->view()
#9 /srv/http/URI/root/html/system/Dispatcher/Controller.php(96): IPS\cms\modules\front\pages\_page->manage()
#10 /srv/http/URI/root/html/applications/cms/modules/front/pages/page.php(34): IPS\Dispatcher\_Controller->execute()
#11 /srv/http/URI/root/html/system/Dispatcher/Dispatcher.php(129): IPS\cms\modules\front\pages\_page->execute()
#12 /srv/http/URI/root/html/index.php(13): IPS\_Dispatcher->run()
#13 {main}

Please do a fresh install and delete the old templates, there are lots of issues if you dont delete the old templates

go to ACP > Pages > Trmplates and delete any template name that starts with a date also any template name that starts with S1

and then simply redownload a diffrent articles and install the templates

Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, TAMAN said:

Please do a fresh install and delete the old templates, there are lots of issues if you dont delete the old templates

go to ACP > Pages > Trmplates and delete any template name that starts with a date also any template name that starts with S1

and then simply redownload a diffrent articles and install the templates

This is a fresh install. I just did a fresh install of IPS, then a fresh install of Magnum 3, then a fresh install of the extras, including A Different Article Styles.

Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, Chris027 said:

This is a fresh install. I just did a fresh install of IPS, then a fresh install of Magnum 3, then a fresh install of the extras, including A Different Article Styles.

I know there was a bug in S1 two column first featured i already have fixed the issue long time ago, if you check the update channel here you can see 

https://invisionpower.com/files/file/8328-a-different-article-styles/

 

maybe you're using old version of a different article styles?

Once again if you do not delete the old templates here ACP > Pages > Templates 

you will always get this error, so you must delete every single template before installing it

Link to comment
Share on other sites

27 minutes ago, TAMAN said:

I know there was a bug in S1 two column first featured i already have fixed the issue long time ago, if you check the update channel here you can see 

https://invisionpower.com/files/file/8328-a-different-article-styles/

 

maybe you're using old version of a different article styles?

Once again if you do not delete the old templates here ACP > Pages > Templates 

you will always get this error, so you must delete every single template before installing it

I'm using the version of Article Styles that's included with Magnum 3. Is this the newest version?

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Chris027 said:

I'm using the version of Article Styles that's included with Magnum 3. Is this the newest version?

mmm, i just downloaded and tested, it seems like the issue still exists lol I may have accidentally clicked on restore instead of deleting the version in my marketplace file, Sometimes i just add more screenshots or replacing the marketplace file primary screenshot and because of that marketplace adds a new version automatically so i usually delete the previous one so it does not confuse customers but looks like this time i have clicked on restore instead of delete xD

my bad i will fix it as soon as possible :) 

MaxthonSnap20170228015853.png.eff38d05c85e43c7d8f3e027aecf2889.png

Edited by TAMAN
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
1 hour ago, Marianito Camu said:

If you're using this plugin, and using a record database on a homepage, is there a way to prevent the blocks from showing on the article page (assuming you're using the pagebuilder?)

Ideally it would just be the blocks on that page, and then the article itself when you click the link.

Thanks!

blocks are made like this by default and it has nothing to do with a different article styles addon:)   

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
20 minutes ago, TAMAN said:

Hello,

In the plugin, there is this setting "Set a fixed height for images" just enable that or set a custom height on the same page :) 

thank you <3 it seems the tags showing also on my page is making a bit of a boarder difference is there a way to hide them?

Link to comment
Share on other sites

5 minutes ago, salue said:

thank you <3 it seems the tags showing also on my page is making a bit of a boarder difference is there a way to hide them?

Sure, add this to custom.css

.ArticleS1.two-colFirst .ipsTags{display:none}

 

Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, TAMAN said:

Sure, add this to custom.css


.ArticleS1.two-colFirst .ipsTags{display:none}

 

ah i thought it would fix the issue but it didn't xD some of them still have issues in alignment 

edit: I think because of long tittle ?

wwewewe.PNG

Edited by salue
Link to comment
Share on other sites

10 minutes ago, salue said:

ah i thought it would fix the issue but it didn't xD some of them still have issues in alignment 

edit: I think because of long tittle ?

wwewewe.PNG

Its not an issue, Some of your article subjects are two lines and some are one, why is that bothering you? :D 

 

Anyways, Im planning to upgrade this in ips 4.2 in a so much better way i will add many more options to customize, i might also convert all the templates to use widgets instead of pages import and exporting templates 

Link to comment
Share on other sites

17 minutes ago, Steve Bullman said:

Hi, any idea why the images are coming up blurred?  This one is a large image so quality should be good.

Hi,

There are no effects set on any images 

it could be a custom css on your website or whatever the reason is i cant check without a link

Send me a link and i check for you :) 

Link to comment
Share on other sites

41 minutes ago, Steve Bullman said:

Oh and heres another one.  I changed the colour of the small icons and the colored line beneath the image to yellow, then changed it to deep red, the icons stayed yellow for some reason?

 

 

Screen Shot 2017-06-11 at 21.21.19.png

Blocks are cached it might take a minute or more to apply the colors on your website 

or just to test, you can re add this block somewhere else just to see if the color is changed 

 

Let me know

 

Sorry, Some of the colors including The icons are coming from your theme color settings 

the icon color is from important buttons, Whatever your important button color is in your theme the icon will be same :) 

I haven't added any color setting for the icons but i will in the new version for ips 4.2

Edited by TAMAN
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...