Jump to content

Community

Recommended Posts

  • Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

I've removed two posts from this topic as there's no need to allow a support topic to descend to what is not far off insulting. Lets try to keep it civil. Thank you.

About This File Links Directory is an application that provides your community with a member driven web directory. Allow members to submit websites for approval in categories you define. Use

OK. Will do it. 

Posted Images

Hi,

Trying to manually upload a thumbnail with dimensions of :724w by 550h

This is bigger than the minimum required but upload still fails with this error:

The image is smaller than the minimum allowed dimensions of 500 x 500.

Link to post
Share on other sites
1 minute ago, Unlucky said:

Hi,

Trying to manually upload a thumbnail with dimensions of :724w by 550h

This is bigger than the minimum required but upload still fails with this error:

The image is smaller than the minimum allowed dimensions of 500 x 500.

I'm planning a new version with a lot of adjustments in templates for the next (or couple of) week(s). I'll check it out.

Link to post
Share on other sites

Hey Adriano, thanks for the advise on the PM  and we have the Links Directory installed now and currently configuring it. Some matters we would like to ask on how to do:

1. How can we change the app title and menu item from "Links Directory" to "Product Directory"?
2. Change the button text from "Submit a Link" to "Submit a New Product".

So far we are loving the app. 

Thanks.

Edited by Nigel Moore
Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Adriano Faria said:

You can change any word in the app directly in your ACP:

Great! Thanks!

 

Another matter,
 On the CATEGORY DISPLAY setting, how does "Enable Sharing" work and where does it show?

 

Edited by Nigel Moore
Link to post
Share on other sites

Another one:

We love the feature of capturing a screenshot of the URL using the https://miniature.io/ site. Is the use of the miniature.io service does not expire? The reason we are asking is we want to work out whether we need to setup an account to ensure it works for us 100% of the time.

Thank you for bearing with us and thank you for this great app!

Link to post
Share on other sites
5 minutes ago, Nigel Moore said:

to ensure it works for us 100% of the time

It’s a 3rd-party provider. I honestly have absolutely no control over any of the providers. The good sense says that a paid provider is expected to be better than a free one. If you read this topic, you will see that there are moments that providers stop working for a few hours or days, then they get back, etc.

Link to post
Share on other sites

Hey Adriano,
Some more mattrer:
1. Is there are way to put a character limit on the "Description" field for the Link? It has a minimum setting not we would like to limit the number of characters being sent by contributors.
2. Is there a way to put a "Default Description" in the field so that when people bring the form up - there's some default instructions in there already that they need to read / delete.
Where do you usually hangout (to contact you) if there is a way to do the above? And if not, can we add it for future request?
 

Link to post
Share on other sites

Hey Adriano,

One of our members tried to submit https://www.sophos.com/en-us/products/endpoint-antivirus.aspx as a Link but the form keeps returning back showing that it's an "invalid URL"

The URL works fine when clicking on it or putting the URL directly on the browser URL. Is there any reason why the URL is is not accepted and keeps getting an "invalid URL" response when being submitted?

Thanks!
Rally (on Nigel's Team)

Link to post
Share on other sites
50 minutes ago, Nigel Moore said:

Hey Adriano,

One of our members tried to submit https://www.sophos.com/en-us/products/endpoint-antivirus.aspx as a Link but the form keeps returning back showing that it's an "invalid URL"

The URL works fine when clicking on it or putting the URL directly on the browser URL. Is there any reason why the URL is is not accepted and keeps getting an "invalid URL" response when being submitted?

Thanks!
Rally (on Nigel's Team)

If you try  this URL in any site that checks URL status, you’ll see it returns an error. Two examples:

https://httpstatus.io/

http://tools.seobook.com/server-header-checker/

 

Link to post
Share on other sites

Hey Adriano,

A lot of our members are confused on the URL displayed below the title of the Link (see attached image) as not clickable. Is there a way to make it clickable and can can it be added as a feature request?

Thanks!
Rally (on Nigel's Team)

 

MicrosoftTeams-image (3).png

Link to post
Share on other sites
3 hours ago, Nigel Moore said:

Hey Adriano,

A lot of our members are confused on the URL displayed below the title of the Link (see attached image) as not clickable. Is there a way to make it clickable and can can it be added as a feature request?

Thanks!
Rally (on Nigel's Team)

 

MicrosoftTeams-image (3).png

It is a link on 4.5 version. You’re still in 4.4 

Link to post
Share on other sites

Issues I found after install:

 

  • Default Thumbnail Generator¬†Miniature.io doesnt work. App becomes really slow when enabled. After switching to Screenshotmachine, everything works.
  • Copying Settings Values doesn't work. I get:
    image.png.1059f1d36306946640d27ad537087bb4.png
  • DIsabled Sharing, but Sharing is still shown
  • Disabled Approval for Comments/Reviews, but users still see "Your content will need to be approved by a moderator"

After install I had to run the support tool as well, as the whole layout of my site was buggy.

Overall a bit frustrating.

Link to post
Share on other sites
4 minutes ago, _Vault_ said:

Default Thumbnail Generator Miniature.io doesnt work. App becomes really slow when enabled. After switching to Screenshotmachine, everything works.

If you read this topic, you will find this a dozen of times: I'm not resposible for 3rd-party service. If you find one that is not good at the moment, simply swap it.

5 minutes ago, _Vault_ said:

After install I had to run the support tool as well, as the whole layout of my site was buggy.

This can happen with any app... a search in this forum will show you this a thousand of times. This is realated to the server itself, cache or something and exacly for this reason there is the tool you ran.

I'll take a look in the others when I have to update the app as they aren't crachsing your board.

Link to post
Share on other sites
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


√ó
√ó
  • Create New...

Important Information

We use technologies, such as cookies, to customise content and advertising, to provide social media features and to analyse traffic to the site. We also share information about your use of our site with our trusted social media, advertising and analytics partners. See more about cookies and our Privacy Policy