Jump to content

Links Directory


Adriano Faria

Recommended Posts

1 hour ago, Adriano Faria said:

Send a PM with ACP access, please.

I'd rather not. This is pretty frustrating. Any ideas? It appears that if I switch the Thumbnails API setting it works for webthumbnail, but then I have to switch it to a different one, and then switch it back for it to work.  

Edited by ProSkill
Link to comment
Share on other sites

46 minutes ago, ProSkill said:

I'd rather not. This is pretty frustrating. Any ideas? It appears that if I switch the Thumbnails API setting it works for webthumbnail, but then I have to switch it to a different one, and then switch it back for it to work.  

I'm sorry, mate. I don't have a crystal ball. If you refuse to allow support, then there's nothing I can do. Provide necessary access to the environment/required information is part of the support. Deny support won't give you even right to a refund.

That said, all I can say is:

1 - The APP works. I have a test online board. Works fine; let me know if you want to test it.

2 - Marketplace moderator here on IPS also tested it; I can presume if he approved it is because it works.

3 - Other 10 people purchased it and are using it and I don't see any other issue like that on this topic or a bad review.

So if it works in 14 other installs and not in yours, I can only imagine that there's something on your install preventing it to work properly.

So if you chance your mind, PM with ACP access. 

Link to comment
Share on other sites

8 minutes ago, claustrier said:

Hi, upgraded from older version, getting this error on front end when trying to view it


Fatal error: Class 'IPS\downloads\Category' not found in /home/vildmed1/public_html/system/Theme/Theme.php(718) : eval()'d code on line 1296

Link is http://www.vildmedgolf.dk/links/

Please, provide ACP access (via PM) and I'll fix it in 10 secs. There's one error in a template. >_<

Edited by Adriano Faria
Link to comment
Share on other sites

22 minutes ago, SammyS said:

Hello Adriano, glad to see this app, looks awesome!. Any possibility to add a filter for geographical location? (Im thinking in small business that has a website, for example)

Thank you.

@Martin1980 asked for a map. What you mean by filter? Where?

Edited by Adriano Faria
Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, SammyS said:

Yep, thats what Im suggesting

 

3 hours ago, Martin1980 said:

Same here ^_^

I like to leave things as an option to the admin. So I added a new setting per category:

Capturar1.png

 

If enabled, the address field will be available to the user when submitting/editing the link:

Capturar2.png

 

And the amp will be displayed like that:


Capturar3.png

Click to get the big size.

^_^

For this example, when you click in the map, you go to: https://www.google.com/maps?q=34.114493,-118.093475

Link to comment
Share on other sites

On 6/17/2016 at 9:03 PM, Adriano Faria said:

Have you tried to clear the cache or even restore the menu and publish it? Seems to be a cache issue.

If you don't know how to do it, PM me with ACP access and I'll take a look.

Many thanks @Adriano Faria - after giving you ACP access everything is working perfectly now and going down well with members.

Great app and support.

Link to comment
Share on other sites

Language string is missing on AdminCP:

afdaa1cd13744f069620a1a440241ca8.png

-edit-

Question: when a website has been updated, would it be possible to resubmit the image thumbnail of the website?

Suggestion: when comments are disabled on admin side, the toggle is already on frontend available to inform the submitter on new comments. 

Image 1: 

40c900211d544ca98416e1b6d2626679.png

Image 2: 

f41024abe1ff4ab5a0fcd4c100a82676.png

 

Bug: when you edit or submit a website and it will generate a thumbnail, the text will not be show correctly. 

64e99b6f9fff4676ab740c91d7babc89.png 

Edited by Martin1980
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Martin1980 said:

Language string is missing on AdminCP:

afdaa1cd13744f069620a1a440241ca8.png

-edit-

Question: when a website has been updated, would it be possible to resubmit the image thumbnail of the website?

Suggestion: when comments are disabled on admin side, the toggle is already on frontend available to inform the submitter on new comments. 

Image 1: 

40c900211d544ca98416e1b6d2626679.png

Image 2: 

f41024abe1ff4ab5a0fcd4c100a82676.png

 

Bug: when you edit or submit a website and it will generate a thumbnail, the text will not be show correctly. 

64e99b6f9fff4676ab740c91d7babc89.png 

Will be addressed on 5.0.1.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...