Jump to content
Invision Community
Edward Shephard

Message on Signup Screen

Recommended Posts

A simple plugin that adds a text block at the top of the user signup form.  I created this for a site that wanted to highlight some of their T&Cs at the top of the form but it may have other uses.

Settings

  • Show/Hide Message.
  • 4 built in IPS message formats or plain wysiwyg text

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello Edward,

I upgraded to the newest version 1.03 after my forum was upgraded to 4.1.13.2 and I am unable to see what the different formats are and also the editor isn't available to post or make any changes to my registration message.  

However,  my message is currently present on the registration form from an earlier version.

 

message on sign up.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites
35 minutes ago, Edward Shephard said:

@InsideEdge I would just try uninstalling and reinstalling it.  The upgraded does seem to loose things at times.

Thanks,  It appears I have a bigger issue that I didn't notice until after I posted above.  The CKeditor on my site isnot working site wide.   I'll assume here that once that is fixed your app will work also. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 23/07/2016 at 3:48 PM, InsideEdge said:

Hello Edward,

I upgraded to the newest version 1.03 after my forum was upgraded to 4.1.13.2 and I am unable to see what the different formats are and also the editor isn't available to post or make any changes to my registration message.  

However,  my message is currently present on the registration form from an earlier version.

 

message on sign up.gif

I have tha same issue on 4.1.19.3

Unknown.thumb.png.d473cfe8cdb83c605f1a452eb2b4b443.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
16 minutes ago, Edward Shephard said:

 I would try the old 'support > something isn't working' option to clear the cache.  if that doesn't work try updating it again with the same file and that might jog it into life. :)

Fixed, I had an outdated image in a custom toolbar button. Sorry for the inconvenience.

Great plugin!! Works fine :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 27/07/2017 at 3:18 PM, Edward Shephard said:

It seems okay for me.

This is not working for me on 4.2.2 as can be seen in the image below:

598d7e56acb7b_032.jpg.11e677d9cbc08418f9054f80be97d6e5.jpg

Any chance of taking a look and fixing this?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for making this, great add on!

In your picks, the message shows up under Sign Up, for me, it shows up above.  I ran the support tool and it stayed the same.  I'm running 4.2.3.

If this is the way it displays, that's great.  Just checking to make sure there isn't an issue with my install.

Thanks

59b6f5aace75b_RegistrationPathLabTalk.thumb.png.23e5adfe57bde67b6fdcd4cc08a0a762.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×