Jump to content

Community

Assign Staff Member to Reports


Adriano Faria
 Share

Recommended Posts

  • 2 weeks later...
13 minutes ago, Kjell Iver Johansen said:

Hello Adriano. Would it be possible to change this so that the moderators assign themselve to reports? I mean - so that when a new report arrives - the moderator that see the report assign himself to it and take action?

Yeah, I can add a setting for this, 'cause I believe some people will want this and some don't.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
  • 1 year later...
On 4/24/2016 at 7:47 PM, Adriano Faria said:

Yeah, I can add a setting for this, 'cause I believe some people will want this and some don't.

Hi Adriano, I can't seem to locate the setting that allows this, if you can provide any guidance? Also will it allow moderators to assign other moderators/admins to reports, or just themselves?

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 9 months later...
14 hours ago, Adriano Faria said:

What's New in Version 1.0.1:

  • Changed the way the resource works from Administrators only to moderators with proper permissions to:
    • Assign other administrators/moderators to reports
    • Auto assign to reports
    • Unassign others from reports

@GTAPoliceMods

CktIral.png

QbIRGNU.png

You're the best! Thank you Adriano. Will purchase asap

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 4 months later...

Hi, I'm having issues with no one being able to assign people to reports except for me.  (I have unrestricted permissions to everything.)

I have all of these permissions checked for the Admin staff group:

e59b3dd8f11e2944c6dde854f6bc216d.png

However, when they go to assign a moderator to a report, they get this pop-up error with no other information:

45fe0377f3ea24366ce3c329c83acf10.png

Link to comment
Share on other sites

Just now, Adriano Faria
5 hours ago, ahc said:

However, when they go to assign a moderator to a report, they get this pop-up error with no other information:

45fe0377f3ea24366ce3c329c83acf10.png

I just submitted a new version to fix moderator permissions.

It should be approved in a couple of days.

Awesome! Thanks for looking into it. 😊

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We use technologies, such as cookies, to customise content and advertising, to provide social media features and to analyse traffic to the site. We also share information about your use of our site with our trusted social media, advertising and analytics partners. See more about cookies and our Privacy Policy