Jump to content

Community

Tom Irons

Post Number

Recommended Posts

On 3/29/2016 at 2:00 AM, Hulu said:

It was coded with 4.1.9 ^_^ 

Make sure you setup the groups that can see this in the plugin settings.

Thanks I did that. Not sure why it isn't working on my site. http://forums.JetNation.com

We had this exact request, so this mod is cool. Hopefully I can get it to work.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 3/29/2016 at 2:00 AM, Hulu said:

It was coded with 4.1.9 ^_^ 

Make sure you setup the groups that can see this in the plugin settings.

I uninstalled and reinstalled, changed all the group setting. Still not showing. Any thoughts are appreciated. Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites
10 hours ago, Max said:

I uninstalled and reinstalled, changed all the group setting. Still not showing. Any thoughts are appreciated. Thanks.

Maybe because of the theme you are using. Is it custom? And does it show up on the default theme?

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 4/3/2016 at 10:02 AM, EmpireKickAss said:

Maybe because of the theme you are using. Is it custom? And does it show up on the default theme?

I just upgraded to 4.1.10 and it isn't showing the post #. Also tried this out on the default theme, no success there either.  Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites
15 minutes ago, Max said:

I just upgraded to 4.1.10 and it isn't showing the post #. Also tried this out on the default theme, no success there either.  Thanks.

It's working just fine for me, try clearing your cache.

Share this post


Link to post
Share on other sites
8 minutes ago, Hulu said:

It's working just fine for me, try clearing your cache.

Do you have an example of a site that it is working on? I would love to check it out.

Unfortunately no matter what I do including clearing cache it wont show up for me on http://forums.JetNation.com

 

Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 minutes ago, Max said:

Do you have an example of a site that it is working on? I would love to check it out.

Unfortunately no matter what I do including clearing cache it wont show up for me on http://forums.JetNation.com

 

Thanks!

One: check the plugin permissions
Two: Clear the cache, 
Three: install the plugin again

I reviews your inspect and found that there are two errors from this topic 

 

Refused to execute script from 'https://s.effectivemeasure.net/d/6/i?aid=303314874&adv=4714906&buy=9429253&…97602.286450AMNET&rnd=2630422014&geo=ct=AU&st=&city=215&dma=0&zp=3000&bw=3' because its MIME type ('image/gif') is not executable.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Tom Irons May be you could add optional support to exclude hidden topics from numbering? Sometimes there are inconveniences when a post is get referred because it has a different number for members and staff.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 7/7/2016 at 5:36 PM, Safety1st said:

@Tom Irons May be you could add optional support to exclude hidden topics from numbering? Sometimes there are inconveniences when a post is get referred because it has a different number for members and staff.

Sorry for the delay on replying... can you elaborate on what exactly your looking for to be added?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok, let's see by the example of a topic.


Last post in the topic for regular member view, its number is #18:
gAeZ.jpg

The same post in admin view, its number is #22:
J8sn.jpg

 

Numbers differ because there are 4 hidden posts that are invisible for regular members. When a regular user refers to the post by its number an admin looks at the another post with such number and vise versa.

Edited by Safety1st

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...