Jump to content

Community

Tom Irons

Clear Cache

Recommended Posts

14 hours ago, Joey_M said:

Does anyone else experience images being deleted when they clear the cache via this plugin?

I seem to always lose my background or article images stored within IP.Pages etc.

That very odd if losing images when running this tool as does same as support tool part from loading the form up but I take look later today on test site.

Share this post


Link to post
Share on other sites
11 hours ago, Pete T said:

That very odd if losing images when running this tool as does same as support tool part from loading the form up but I take look later today ontest site.

Thanks Pete, I don't know why, but I always do.

Share this post


Link to post
Share on other sites
23 hours ago, Joey_M said:

Thanks Pete, I don't know why, but I always do.

this how tested added image via article option add test in article box and saved, then clicked clear cache, checked article and image still there have missed any steps.

Share this post


Link to post
Share on other sites
16 hours ago, Pete T said:

this how tested added image via article option add test in article box and saved, then clicked clear cache, checked article and image still there have missed any steps.

With articles, they're usually quite old.

The background tends to virtually all the time, perhaps a core bug?

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...