Jump to content

Community

(VN41) Veizor - Innovative gaming style


Recommended Posts

  • Replies 425
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Version 1.3 (Warning!: This version of the style you need to reinstall, because it was affected by the old settings.) What's new: General: Bug Fix General: Added support for babble

Version 2.0.4 What's new: 4.1.19.4 compatibility Fixed all errors from the theme support This is the last release under 4.1. All future will go only for 4.2 and ab

@Veilon Will you help me out or should I just seek a new template from a different developer?

Posted Images

Updated to 1.3.1 and now my alignment on top menu is off. Any ideas?

update-alignment.png

4 minutes ago, Darkgrim said:

Updated to 1.3.1 and now my alignment on top menu is off. Any ideas?

update-alignment.png

I just read the post about reinstalling the theme... Will give that a shot.

Link to post
Share on other sites

Hello

I turned off messenger

Now when I go to Messages and I have a confirmation to turn on the messenger I have an error -  2S119/1

I updated style to 1.3.1

This error means csrf key. Help me. 

 

And it's problem with style. On default style I can turn on messenger,

Edited by Przemek Kujawski
Link to post
Share on other sites
12 hours ago, Przemek Kujawski said:

Hello

I turned off messenger

Now when I go to Messages and I have a confirmation to turn on the messenger I have an error -  2S119/1

I updated style to 1.3.1

This error means csrf key. Help me. 

 

And it's problem with style. On default style I can turn on messenger,

 

Can you describe the problem in more detail in a PM ? (Please attach screenshots)

Edited by Veilon
Link to post
Share on other sites

@Veilon

 

Can you take a look at these two please?

 

On 3 July 2016 at 4:40 AM, David.. said:

Inline notification links are also down. The popup that someone mentioned you for example is unclickable for me.

 

And I think it would be best to remove the messenger and notification images and use the default IPS font icons since the images are not in a straight line and the default font icons look better.

 

On 4 July 2016 at 0:34 AM, David.. said:

I also noticed some UI and alignment bugs on mobile profile view. Can you take a look?

 

Link to post
Share on other sites
42 minutes ago, David.. said:

Can you take a look at these two please?

Yes, of course. Sorry, due to the large volume of work some requests go unnoticed

On 03.07.2016 at 6:40 AM, David.. said:

Inline notification links are also down. The popup that someone mentioned you for example is unclickable for me.

 

And I think it would be best to remove the messenger and notification images and use the default IPS font icons since the images are not in a straight line and the default font icons look better.

Well, in future versions I will make special settings for this.

On 04.07.2016 at 2:34 AM, David.. said:

I also noticed some UI and alignment bugs on mobile profile view. Can you take a look?

Yes, if You have the opportunity, then send me the screenshots in PM, I'll take a look and try to solve the problem.

Link to post
Share on other sites
4 minutes ago, Veilon said:

Yes, of course. Sorry, due to the large volume of work some requests go unnoticed

Well, in future versions I will make special settings for this.

Yes, if You have the opportunity, then send me the screenshots in PM, I'll take a look and try to solve the problem.

Awesome! Can't wait!

 

I sent you a PM.

Link to post
Share on other sites
9 hours ago, Darkgrim said:

I do. The reinstall/ clean install of the theme still had this same problem. Any ideas of things to try? Only breaks when I upgrade theme from v1.2.8.2 to newest version.

Go to theme settings -> NavBar -> toggle Off "Enable Image NavBar Icons" and turn on "Enable Font-Awesome Icons". Next, choose the icons in the order in which there are category navigation menu.

Link to post
Share on other sites

For this background editing... I do not have that PSD that you are using to even accomplish that, also I don't understand the language your photoshop is in, I am satisfied with the template, just missing the PSD part to do a background, I love it none the less!

Link to post
Share on other sites
6 hours ago, xCyrus said:

For this background editing... I do not have that PSD that you are using to even accomplish that, also I don't understand the language your photoshop is in, I am satisfied with the template, just missing the PSD part to do a background, I love it none the less!

I will record a video lesson with the interface in English. It does not need to have a PSD, I just showed how it will look in the end. Thanks for the support ^_^

Link to post
Share on other sites
40 minutes ago, TheGrandBanana said:

I have bought this template, and i try adding it to my system and i get a message:

 

Something went wrong. Check the values provided on the marked tabs and try again.

 

Any ideas nothing shows up.

Please write your problem in more detail in a PM to us, we will try to help you.

Link to post
Share on other sites
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...

Important Information

We use technologies, such as cookies, to customise content and advertising, to provide social media features and to analyse traffic to the site. We also share information about your use of our site with our trusted social media, advertising and analytics partners. See more about cookies and our Privacy Policy