Jump to content
You're invited! Join our 4.6 Live Event on ZOOM 6/24 ×

Community

(NB41) RSS Feed - ALL Forum Topics


newbie LAC
 Share

Recommended Posts

  • 2 weeks later...

Hi newbie

just bought your plugin (i was waiting for this since long)

but when i clic on rss icon and then "all topics" i get :

Sorry, there is a problem

Something went wrong. Please try again.

Error code: EX0

 

the title of the page is : "A Configuration or server error has occured"

Edited by Durango
Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
8 hours ago, Vanucci said:

This has stopped working for me today, ive had to disable it as it has caused me some site speed issues.

 

Anychance you could check this out for me please ?

Hello,

Any errors? I've tested on my dev board and all works fine.

Edited by newbie LAC
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We use technologies, such as cookies, to customise content and advertising, to provide social media features and to analyse traffic to the site. We also share information about your use of our site with our trusted social media, advertising and analytics partners. See more about cookies and our Privacy Policy