Jump to content

Community

teraßyte

(TB) Remove Forums from Board Index

Recommended Posts

this would be the best way with out a mod i have posted this before just add to custom css
 
 
 
  1. body[data-pagemodule="forums"][data-pagecontroller="index"] .ipsPageHeader{ display: none; }
 
 

Share this post


Link to post
Share on other sites
9 minutes ago, sweethoney said:
this would be the best way with out a mod i have posted this before just add to custom css
 
 
 
  1. 
    body[data-pagemodule="forums"][data-pagecontroller="index"] .ipsPageHeader{ display: none; }
 
 

What? It's an plugin that removes boards not the word forum om the index!!

Edited by EmpireKickass

Share this post


Link to post
Share on other sites
23 minutes ago, sweethoney said:

what is not working the one i posted or the one above if you are useing mine you have to edit the custom css

I meant the plugin, since that's what this topic was posted for.

Share this post


Link to post
Share on other sites

yea i had that same issue with that so that why i use this

  1. body[data-pagemodule="forums"][data-pagecontroller="index"] .ipsPageHeader{ display: none; } it seems to work 100%

Share this post


Link to post
Share on other sites

That's not what this plugin does, as EmpireKickass said. The code you're using is to remove the word "Forums" from the top of the board index, whilst this plugin removes the links to forums in the forums listing of the board index.

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 hours ago, EmpireKickass said:

I have this plugin and it's not working, also the sub-boards are showing also. since the update it's no longer working from the new patch

I'll try to take a look at the problem this weekend. I haven't had a change to check 4.1.19 yet and I'll be busy for the next couple of days.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 14/03/2017 at 11:09 PM, teraßyte said:

I'll try to take a look at the problem this weekend. I haven't had a change to check 4.1.19 yet and I'll be busy for the next couple of days.

Any luck? It's something that I need to have updated since it's one main plugin I use allot

Share this post


Link to post
Share on other sites
20 hours ago, EmpireKickass said:

Any luck? It's something that I need to have updated since it's one main plugin I use allot

I ended up being away the whole day yesterday. I'm going to take a look at it today in the afternoon.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 18/3/2017 at 5:38 PM, EmpireKickass said:

Any luck? It's something that I need to have updated since it's one main plugin I use allot

Okay, I was finally able to take a look at it is not a bug with the plugin but with the 4.1.19 version itself. Because of a bug some hooks are not loading/working as expected.

 

Download the "system/Theme/Theme.php" patch from the release notes page and upload it to your server, after that the hook (and any others) will start working properly:

While you're at it you might want to install the other 4 patched files too, thought I think IPS is going to release a new 4.1.19.1 version soon to include all of those.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
22 hours ago, teraßyte said:

While you're at it you might want to install the other 4 patched files too, thought I think IPS is going to release a new 4.1.19.1 version soon to include all of those.

Yeah, they will release the others very soon. well hopefully. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 hours ago, Simon Woods said:

Hi, I was wondering if this will need an update for 4.2, and if so will it be provided?

I haven't had the time to test my plugins/apps with 4.2 yet unfortunately (yeah I know, it's been a while already lol).

I'll see if I can find some time on Sunday (tomorrow I'm away) or next week before I go away for vacation.

Share this post


Link to post
Share on other sites
11 hours ago, teraßyte said:

I haven't had the time to test my plugins/apps with 4.2 yet unfortunately (yeah I know, it's been a while already lol).

I'll see if I can find some time on Sunday (tomorrow I'm away) or next week before I go away for vacation.

Oh, I'm not concerned about how long it's been or anything. Just checking so I can get my update plans in place. Thanks for the quick reply!

Share this post


Link to post
Share on other sites
15 hours ago, CSSlife said:

Can you make this work for fluid view? There's a $30 donation in it for you!

I'm not sure honestly. I've been busy with other things (as I've just posted in another topic). I haven't checked all my mods with 4.2, and I haven't used fluid view myself.

I do plan on checking that all my mods are working on 4.3 once it goes final. At that time I'll try to look into fluid view, but I make no promises to get it working there.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 4/6/2018 at 11:07 AM, teraßyte said:

I'm not sure honestly. I've been busy with other things (as I've just posted in another topic). I haven't checked all my mods with 4.2, and I haven't used fluid view myself.

I do plan on checking that all my mods are working on 4.3 once it goes final. At that time I'll try to look into fluid view, but I make no promises to get it working there.

Thanks, I use this plugin for remove forums from index, but need it work for filter by forums too... 

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We use technologies, such as cookies, to customise content and advertising, to provide social media features and to analyse traffic to the site. We also share information about your use of our site with our trusted social media, advertising and analytics partners. See more about cookies and our Privacy Policy