Jump to content

Activity Stream not all posts showing


olegm
 Share

Recommended Posts

1 hour ago, socceronly said:

I noticed that here on this forum.

Not all of my posts show up in the Activity Steam / My Content

*And I just fixed that.... was my settings.

What exactly did  you change in your settings?

Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, socceronly said:

It may not be the same problem

 

Edit This Stream

Content I Own

Everything

 

I was only seeing posts I started and not my replies.

I don't think it will help. I can't see all posts and topics in All streams, where they should be by default. 

Link to comment
Share on other sites

Just now, olegm said:

As i have written upper, you should check in Admin panel Forums Catergories. If they are marked as "Discussions", change to "Categories". This will help. 

It is not the case for me, and also i could want to have them as discussions that contain other categories or posts...

Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, olegm said:

As i have written upper, you should check in Admin panel Forums Catergories. If they are marked as "Discussions", change to "Categories". This will help. 

The opposite. You can't post in categories, and some forums (discussions) were turned into categories during the upgrade, so they don't show in stream. Change those back to discussions.

There was also a bug with this setting, make sure it is empty.

ips_forum_permissions.thumb.png.5d35b45e

Link to comment
Share on other sites

33 minutes ago, chilihead said:

The opposite. You can't post in categories, and some forums (discussions) were turned into categories during the upgrade, so they don't show in stream. Change those back to discussions.

There was also a bug with this setting, make sure it is empty.

ips_forum_permissions.thumb.png.5d35b45e

This is not the problem on my site either. Just checked again today.

Link to comment
Share on other sites

For me the problem seemed to come from incomplete permissions on PARENT forums.

I had unchecked the read permissions in some groups (administrators included!!) in the PARENT forums (discussions setting)...

When i added the read then the topics appear in search and in unread activity.

DO NOT forget to rebuild search index from system->search admin menu

Link to comment
Share on other sites

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...