Jump to content

Memory exhausted when accessing IPB IN_DEV in localhost


Ivo Pereira
 Share

Recommended Posts

Hello,

I'm having some difficulties to get DEV mode working on localhost.

I've followed every step here from the link https://community.invisionpower.com/4docs/advanced-usage/development/developer-mode-r70/ and whenever I try to access the IPB homepage, I am presented with this screen:

a1775e7f98.png

I can access Admin CP with no problems, and I can access the homepage if I disable the IN_DEV constant. I've tried to increase the memory limit, but it looks like it keeps consuming always to the maximum. I've already cleaned the cache in the hope it would help, but nope. No luck.

What am I missing here? Thanks!

Edited by Ivo Pereira
Link to comment
Share on other sites

Somehow disabling all plugins and applications seemd to get homepage working again.

However, now I am able to access the portal, but every page (including Admin CP) appears with no CSS at all. JavaScript works just fine, but CSS does not.

Any ideas? The generated url for generating CSSes looks like this:

http://localhost/applications/core/interface/css/css.php?css=applications%2Fcore%2Fdev%2Fcss%2Fglobal%2Fframework%2Fanimation.css%2Capplications%2Fcore%2Fdev%2Fcss%2Fglobal%2Fframework%2Fbadges.css%2Capplications%2Fcore%2Fdev%2Fcss%2Fglobal%2Fframework%2Fblocks.css%2Capplications%2Fcore%2Fdev%2Fcss%2Fglobal%2Fframework%2Fbuttons.css%2Capplications%2Fcore%2Fdev%2Fcss%2Fglobal%2Fframework%2Fcomments.css%2Capplications%2Fcore%2Fdev%2Fcss%2Fglobal%2Fframework%2Fcompose.css%2Capplications%2Fcore%2Fdev%2Fcss%2Fglobal%2Fframework%2Fdata-lists.css%2Capplications%2Fcore%2Fdev%2Fcss%2Fglobal%2Fframework%2Fengagement.css%2Capplications%2Fcore%2Fdev%2Fcss%2Fglobal%2Fframework%2Ffonts.css%2Capplications%2Fcore%2Fdev%2Fcss%2Fglobal%2Fframework%2Fforms.css%2Capplications%2Fcore%2Fdev%2Fcss%2Fglobal%2Fframework%2Fglobal.css%2Capplications%2Fcore%2Fdev%2Fcss%2Fglobal%2Fframework%2Flayout.css%2Capplications%2Fcore%2Fdev%2Fcss%2Fglobal%2Fframework%2Flightbox.css%2Capplications%2Fcore%2Fdev%2Fcss%2Fglobal%2Fframework%2Fmenus.css%2Capplications%2Fcore%2Fdev%2Fcss%2Fglobal%2Fframework%2Fmessages.css%2Capplications%2Fcore%2Fdev%2Fcss%2Fglobal%2Fframework%2Fmisc.css%2Capplications%2Fcore%2Fdev%2Fcss%2Fglobal%2Fframework%2Fnormalize.css%2Capplications%2Fcore%2Fdev%2Fcss%2Fglobal%2Fframework%2Fpagination.css%2Capplications%2Fcore%2Fdev%2Fcss%2Fglobal%2Fframework%2Fpopup.css%2Capplications%2Fcore%2Fdev%2Fcss%2Fglobal%2Fframework%2Fpost-content.css%2Capplications%2Fcore%2Fdev%2Fcss%2Fglobal%2Fframework%2Fposts.css%2Capplications%2Fcore%2Fdev%2Fcss%2Fglobal%2Fframework%2Fprettify.css%2Capplications%2Fcore%2Fdev%2Fcss%2Fglobal%2Fframework%2Ftables.css%2Capplications%2Fcore%2Fdev%2Fcss%2Fglobal%2Fframework%2Ftabs.css%2Capplications%2Fcore%2Fdev%2Fcss%2Fglobal%2Fframework%2Ftags.css%2Capplications%2Fcore%2Fdev%2Fcss%2Fglobal%2Fframework%2Ftoolbox.css%2Capplications%2Fcore%2Fdev%2Fcss%2Fglobal%2Fframework%2Ftypography.css&v=4a1a3fc89f

However if I try to access it, a blank page is returned.

These are my current Nginx rules: https://community.invisionpower.com/topic/421016-not-getting-ips4-urls-to-work-within-mamp-and-nginx/?do=findComment&comment=2584852 - may it be something to do with this (not able to pass the CSS path string?

Thanks!

Link to comment
Share on other sites

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...