Jump to content
You're invited! Join our 4.6 Live Event on ZOOM 6/24 ×

Community

Member Notes


Adriano Faria

Recommended Posts

4 hours ago, James101 said:

Yes, that works if you can tell me. I will ask the dev to do it. 

This is what goes in the postContainer template:

{{if \IPS\Member::loggedIn()->group['g_viewnotes'] AND $comment->author()->member_id}}
	{{$member = \IPS\membernotes\Member::load( $comment->author()->member_id );}}
	<li class="ipsType_light">
		<a class='ipsType_blendLinks' title="{lang="view_this_member_notes" sprintf="$comment->author()->name"}" href='{url="app=core&module=members&controller=profile&id={$comment->author()->member_id}&tab=node_membernotes_memberNotes" seoTemplate="profile" seoTitle="$comment->author()->members_seo_name"}'>{lang="num_notes" pluralize="$member->mn_notes"}</a> 
		<a class='ipsType_blendLinks' title='{lang="add_note_to" htmlsprintf="$comment->author()->name"}' href='{url="app=membernotes&module=notes&controller=notes&do=add&mid={$comment->author()->member_id}"}' data-ipsDialog data-ipsDialog-title='{lang="adding_note_to" htmlsprintf="$comment->author()->name"}'><i class="fa fa-plus-square"></i></a>
	</li>
{{endif}}

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Hi Adriano,

I noticed that if no access is granted to an administrator group in the ACP for this application, the administrator still sees the member note icon upon login to ACP, and when clicking, gets an error that no access is available.

Expected behavior would be that the icon should not appear if no access is granted similar to any other ACP permission.

Link to comment
Share on other sites

On 11/30/2020 at 6:28 PM, Paul E. said:

No worries--just wanted to make you aware of the issue.

File is pending approval since Wednesday morning, just to let you know. Keep an eye on Downloads to download newest version as soon as it goes live. 

Nevermind... just found an issue with new version. I will fix and upload it today later.

Edited by Adriano Faria
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...

Hi I purchased this addon a while back and I'm running version 2.1.2. When I try to update (on Invision Community v4.5.4.2) from the Admin CP I get:

"There was an error installing the resource, please submit a support ticket for further assistance."

Support tels me to contact you as they found no obvious marketplace related issue.

What can I do?

Michel

Edited by Michel_72
Link to comment
Share on other sites

Ask the one in support for the message error pointing to my resource. The only error that could cause an error would an wrong version, which isn't the case:

Quote

    "200011": "2.1.1",
    "200012": "2.1.2",
    "200013": "2.1.3",
    "200014": "2.1.4",
    "200015": "2.2.0",
    "200016": "2.2.1",
    "200017": "2.2.2",
    "200018": "2.2.3"
}

 

Link to comment
Share on other sites

@Michel_72, I'm still able to download 2.1.2 from the version history so I've made a test upgrading from 2.1.2 to the latest, the one in marketplace:

Updated. No error logged, except the one when I installed 2.1.2 on IPS 4.5 due to a change on ACP menu. The error goes away when the right version is used on 4.5, as shown in the video.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Hey @Adriano Faria,

I'm using the most recent version of Member Notes (2.2.3) on IPB v4.5.4.2.

I've just noticed that I am unable to create Member Notes using the Member Notes tab in the adminCP's Member view.  Here, whenever I click the Add Note button I get a Page Not Found error.

I can still add Notes to a Member site-side while viewing their Profile without any problems.

Link to comment
Share on other sites

11 hours ago, liquidfractal said:

Hey @Adriano Faria,

I'm using the most recent version of Member Notes (2.2.3) on IPB v4.5.4.2.

I've just noticed that I am unable to create Member Notes using the Member Notes tab in the adminCP's Member view.  Here, whenever I click the Add Note button I get a Page Not Found error.

I can still add Notes to a Member site-side while viewing their Profile without any problems.

I remember this error being reported and I thought it was fixed already. Will take a look. 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We use technologies, such as cookies, to customise content and advertising, to provide social media features and to analyse traffic to the site. We also share information about your use of our site with our trusted social media, advertising and analytics partners. See more about cookies and our Privacy Policy