Jump to content

Community

Recommended Posts

1 hour ago, meade916 said:

thank you very much! I've got it to work!

One more issue is the "featured videos" block that you drag onto the forum page is not showing anything. Any clue on that?

Did you config the block? Please give me acp access if it still doesn't work.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi, I have recently updated my site and videobox. The Twitch video's are no longer showing. I'm not sure why this is happening as it worked prior to the upgrade without a problem.

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 minutes ago, joshuaj said:

Hi, I have recently updated my site and videobox. The Twitch video's are no longer showing. I'm not sure why this is happening as it worked prior to the upgrade without a problem.

Twitch changed their embed url. I will update it in the next version asap.

Share this post


Link to post
Share on other sites
22 minutes ago, onlyME said:

Twitch changed their embed url. I will update it in the next version asap.

Thanks for the fast reply. Looking forward to the update.

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 minutes ago, bing11 said:

 

why Thumbnail  is not work ?

how can set up like yours?

 

2121.thumb.PNG.77723347cdb3c67fae71c1d27c97e7e6.PNG

Try to run Get Support to clear cache. If it still doesn't work, give me acp access so I can take a look.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 7/14/2018 at 8:10 AM, joshuaj said:

hi @onlyME thanks for the last update. The twitch streams are working now. I did notice that they aren't pulling a random thumbnail pic anymore .

I can not reproduce this problem, it works fine for me

k70jqrkrQFi9wCi75R0Jpw.png

Please check the videoboxUpdateStreams task and make sure it wasn't locked.

Share this post


Link to post
Share on other sites
9 hours ago, joshuaj said:

Hey @onlyME,

I checked that task and it seems to be working fine.

The thumbnails aren't being pulled like before for some odd reason..

twitchtmb.thumb.jpg.adbcd595fcf85159e8a0af08aca56e74.jpg

Can I have acp access to take a look?

Share this post


Link to post
Share on other sites

1.  Group setting > Maximum videos does not save

1947742239_MemberGroupVideobox.thumb.PNG.c74c1741c6d8d30372e379ddc799b55f.PNG

2.  Post New Video button > "Description" langstring

178947475_PostNewVideoDescriptionlangstring.PNG.3aadb4d6b497b141e6926caf7f94c136.PNG

3.  Any way to disable hover?  (Ignore: I found the setting)

4.  Any way to show video on Info page?  (Ignore: I found the setting)

5.  Can you add 'social media promotion'?

6.  Featured still shows on index even though disabled.

1528907271_SettingsFeatured.thumb.PNG.39243a6e3f49b756bb77ab417f5a5dd8.PNG

919426882_FeaturedHomepage.thumb.png.31569b36b6527a50bed61960edf7c7be.png

Edited by Joel R

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Joel R 

1. It can not save 0 because of it knows 0 is unlimited. You should use permissions to disallow a group to post video.

2. The lang is catetory_desc and come from Links Directory

5. Do you mean the 'Promote' button? It's next to the Follow button

6. It's a bug, I will fix it in next version.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, bouckie said:

hello, I bought your plugin some time ago, I have already renewed but today I do not have the option to renew the $ 15 license again
how can I proceed?
The plugin is installed on the website https://luniversims.com/video/

Thank you for your help :wink:

Hi, try to open support ticket to ips so they will generate new Renew-Invoice for you.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Here is the answer from the support. I admit to being completely lost

Quote

Hello,  You would need to contact the author of this item for support in this case, if you renewed it today, you shouldn't need to renew it again though, renewals are normally every 6 months or a year though.

Thanks

and I reply :

Quote

The author say :

  Quote

Hi, try to open support ticket to ips so they will generate new Renew-Invoice for you.

https://invisioncommunity.com/forums/topic/414937-videobox/?do=findComment&comment=2753585

what should I do ?

and He reply

Quote

Hello,

If they are having issues, they would need to contact us directly.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 5/16/2018 at 11:46 PM, boboss78 said:

@onlyME i have a request

i use your "youtube importer" to upload many videos in my website, but with this, i have nothing in settings "collections" and when i use your block "video collection"  all my videos importer by youtube do not show in this block, can you add the possibility to add a "empty" collection ?

1.thumb.JPG.04a0bc84f37c9970548577b9e2d8e890.JPG

 

On 5/17/2018 at 1:41 AM, onlyME said:

Ok, I will update it in next version.

any news about this request ?

 

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

VideoBox works great. Simple question - is there a way to hide the "Videos" tab from Guests (anyone not logged in)? I know I can limit their ability to play, but would like to hide the entire tab and thumbnail gallery from view if they are not registered users.

Disregard. Found answer...

Thanks, Derek

Edited by derekg
Answer not needed.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi @onlyME

There is a bug with Sort By: Title

It always presents titles in Descending order (Z-A)

If default category Sort By: is set to Title, it works OK.

If you manually change it below, it is always Descending Order (Z-A)

sort-order-issue.thumb.jpg.81e4ce834b2b9598b6eb8c13e9c921f6.jpg

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...