Jump to content
Announcing Achievements! ×

Community

Auto Welcome Support


Michael.J

Recommended Posts

  • Replies 774
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

I've got a new update ready that is just being tested a bit more by a few others and then will be released soon. (Because of the previous update causing problems, I'm a bit more cautious this release.

The update has been uploaded and is pending approval.

The Auto Welcome app has been updated with a few more bug fixes and re-organizing of the admin settings. I've also confirmed IP.Board 4.3.x compatibility as well.

Posted Images

Open: applications/autowelcome/sources/Alerts/Alerts.php

Find:

            $topic->pinned = ( \IPS\Settings::i()->aw_topic_settings && mb_strpos( \IPS\Settings::i()->aw_topic_settings, 'pin' ) !== false ) ? TRUE : FALSE;
            $topic->state  = ( \IPS\Settings::i()->aw_topic_settings && mb_strpos( \IPS\Settings::i()->aw_topic_settings, 'close' ) !== false ) ? 'closed' : 'open';   

Change to:

            $topic->pinned = ( \IPS\Settings::i()->aw_topic_settings && \in_array( 'pin', \IPS\Settings::i()->aw_topic_settings ) ) ? TRUE : FALSE; 
            $topic->state  = ( \IPS\Settings::i()->aw_topic_settings && \in_array( 'close', \IPS\Settings::i()->aw_topic_settings ) ) ? 'closed' : 'open';  

Save, upload & test if it helped.

Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, DawPi said:

Open: applications/autowelcome/sources/Alerts/Alerts.php

Find:


            $topic->pinned = ( \IPS\Settings::i()->aw_topic_settings && mb_strpos( \IPS\Settings::i()->aw_topic_settings, 'pin' ) !== false ) ? TRUE : FALSE;
            $topic->state  = ( \IPS\Settings::i()->aw_topic_settings && mb_strpos( \IPS\Settings::i()->aw_topic_settings, 'close' ) !== false ) ? 'closed' : 'open';   

Change to:


            $topic->pinned = ( \IPS\Settings::i()->aw_topic_settings && \in_array( 'pin', \IPS\Settings::i()->aw_topic_settings ) ) ? TRUE : FALSE; 
            $topic->state  = ( \IPS\Settings::i()->aw_topic_settings && \in_array( 'close', \IPS\Settings::i()->aw_topic_settings ) ) ? 'closed' : 'open';  

Save, upload & test if it helped.

Should we make those changes in 2.5.6 (ips 4.4) ver or 2.6.1 (ips 4.5)?

Link to comment
Share on other sites

13 hours ago, optrexnz said:

Superstar as usual @DawPi

I can confirm the edit works and new members are now welcomes again on 4.5.4

Now does anyone know how I can get an active @ tag in a post please as that would make me extremely happy?

Just tested and for me works not - no topics, no PM and no email.

Link to comment
Share on other sites

11 minutes ago, Dknelson said:

Same for me.  I installed it but it's not generating a post.  I'm running the latest version of 4.5.

Me too - run latest version but i downgrade to ver 2.5.6 and made test - worked fine - created topic and sent PM - email disabled!

Edited by bosss
Link to comment
Share on other sites

5 hours ago, bosss said:

Just tested and for me works not - no topics, no PM and no email.

Maybe it depends on what php version you are using?  v7.4.11 Doing a dream here. I commented out the 2 lines it replaced and just pasted in the new entries. I have my topic set to post 1 hour after joining.

13 hours ago, DawPi said:

What you mean?

In my welcome topic, I say

Hello Dawpi, welcome to the site.

I want it to say

Hello @DawPi, welcome to the site

Edited by optrexnz
Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, optrexnz said:

Maybe it depends on what php version you are using? Doing a dream here. I commented out the 2 lines it replaced and just pasted in the new entries. I have my topic set to post 1 hour after joining.

Tested with php 7.3.1 and 7.4  - works not (with changes).

Downgrade to ver 2.5.6 works fine (posted immediately)

Edited by bosss
Link to comment
Share on other sites

I've got a new update ready that is just being tested a bit more by a few others and then will be released soon. (Because of the previous update causing problems, I'm a bit more cautious this release.)

These are the changes, if you've got any more bugs to report, please let me know now.

  1. Bug fix for validate member.
  2. Bug fix with topic settings stopping new welcome alerts.
  3. Background queue to convert and then remove the legacy welcome member field.
  4. Only members who joined within 2 weeks will receive the time delay welcome.
Link to comment
Share on other sites

7 hours ago, Michael.J said:

I've got a new update ready that is just being tested a bit more by a few others and then will be released soon. (Because of the previous update causing problems, I'm a bit more cautious this release.)

These are the changes, if you've got any more bugs to report, please let me know now.

  1. Bug fix for validate member.
  2. Bug fix with topic settings stopping new welcome alerts.
  3. Background queue to convert and then remove the legacy welcome member field.
  4. Only members who joined within 2 weeks will receive the time delay welcome.

Thank you!!!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...

Important Information

We use technologies, such as cookies, to customise content and advertising, to provide social media features and to analyse traffic to the site. We also share information about your use of our site with our trusted social media, advertising and analytics partners. See more about cookies and our Privacy Policy