Jump to content

Community

Topic Thumbnail for IPS4.x


Recommended Posts

@Namo

Your theme uses css that overwrite ipsGrid

@supports (display: grid){

	[data-ipsgrid-minitemsize="500"]{
		--grid-min: 400px;
	}

	[data-ipsgrid-minitemsize="400"]{
		--grid-min: 400px;
	}

	[data-ipsgrid-minitemsize="350"]{
		--grid-min: 350px;
	}

	[data-ipsgrid-minitemsize="300"]{
		--grid-min: 300px;
	}

	[data-ipsgrid-minitemsize="250"]{
		--grid-min: 250px;
	}

	[data-ipsgrid-minitemsize="230"]{
		--grid-min: 230px;
	}

	[data-ipsgrid-minitemsize="200"]{
		--grid-min: 200px;
	}

	[data-ipsgrid-minitemsize="170"]{
		--grid-min: 170px;
	}

	[data-ipsgrid-minitemsize="150"]{
		--grid-min: 150px;
	}

	[data-ipsgrid-minitemsize="100"]{
		--grid-min: 100px;
	}

	[data-ipsgrid-minitemsize="60"]{
		--grid-min: 60px;
	}

	[data-ipsgrid-minitemsize="40"]{
		--grid-min: 40px;
	}

	.ipsGrid{
		display: grid;
		grid-gap: var(--grid-gap);
		grid-template-columns: repeat(12, 1fr);
	}

		/* Forces truncated text to work */
		.ipsGrid > *{
			min-width: 0;
		}

	[data-ipsgrid-minitemsize]{
		--grid-fill: auto-fill;
		grid-template-columns: repeat(var(--grid-fill), minmax(calc(var(--grid-min) + var(--grid-gap)), 1fr));
	}
  
	.ipsGrid + .ipsGrid{
		margin-top: var(--grid-gap) !important;
	}

		.ipsGrid > [class*="ipsGrid_span"]{
			width: auto !important;
			margin: 0 !important;
			float: none !important;
			height: auto !important;
		}

		.ipsGrid::before,
		.ipsGrid::after{
			display: none;
		}

	.cPromotedImages{
		--grid-gap: 0px;
	}

	.ipsGrid:not([data-ipsgrid-minitemsize]) > .ipsGrid_span1{
		grid-column: span 1;
	}

	.ipsGrid:not([data-ipsgrid-minitemsize]) > .ipsGrid_span2{
		grid-column: span 2;
	}

	.ipsGrid:not([data-ipsgrid-minitemsize]) > .ipsGrid_span3{
		grid-column: span 3;
	}

	.ipsGrid:not([data-ipsgrid-minitemsize]) > .ipsGrid_span4{
		grid-column: span 4;
	}

	.ipsGrid:not([data-ipsgrid-minitemsize]) > .ipsGrid_span5{
		grid-column: span 5;
	}

	.ipsGrid:not([data-ipsgrid-minitemsize]) > .ipsGrid_span6{
		grid-column: span 6;
	}

	.ipsGrid:not([data-ipsgrid-minitemsize]) > .ipsGrid_span7{
		grid-column: span 7;
	}

	.ipsGrid:not([data-ipsgrid-minitemsize]) > .ipsGrid_span8{
		grid-column: span 8;
	}

	.ipsGrid:not([data-ipsgrid-minitemsize]) > .ipsGrid_span9{
		grid-column: span 9;
	}

	.ipsGrid:not([data-ipsgrid-minitemsize]) > .ipsGrid_span10{
		grid-column: span 10;
	}

	.ipsGrid:not([data-ipsgrid-minitemsize]) > .ipsGrid_span11{
		grid-column: span 11;
	}

	.ipsGrid:not([data-ipsgrid-minitemsize]) > .ipsGrid_span12,
	.ipsGrid:not([data-ipsgrid-minitemsize]) > :not([class*="ipsGrid_span"]){
		grid-column: span 12;
	}

	@media (max-width: 979px){
		.ipsGrid.ipsGrid_collapseTablet:not([data-ipsgrid-minitemsize]) > [class*="ipsGrid_span"]{
			grid-column: span 12;
		}
	}

	@media (max-width: 767px){
		.ipsGrid.ipsGrid_collapsePhone:not([data-ipsgrid-minitemsize]) > [class*="ipsGrid_span"]{
			grid-column: span 12;
		}
	}

	/* Ensure that grids don't span wider than the viewport on mobiles */
	@media (max-width: 550px){
		[data-ipsgrid-minitemsize="500"]{
			grid-template-columns: 1fr;
		}
	}

	@media (max-width: 450px){
		[data-ipsgrid-minitemsize="400"]{
			grid-template-columns: 1fr;
		}
	}

	@media (max-width: 400px){
		[data-ipsgrid-minitemsize="350"]{
			grid-template-columns: 1fr;
		}
	}

	@media (max-width: 350px){
		[data-ipsgrid-minitemsize="300"]{
			grid-template-columns: 1fr;
		}
	}

	/* Allow profile photos to wrap on clubs */
	.cClubCard .cClubCard_memberList{
		white-space: normal;
	}

	/* Profile actions on mobiles */
	@media (max-width: 767px){
		header[data-role='profileHeader'] .ipsGrid{
			display: grid !important;
		}
	}

	/* Profile followers */
	#elFollowers .ipsGrid{
		grid-template-columns: repeat(auto-fill, minmax(48px, 1fr));
		--grid-gap: 5px;
		padding: 5px;
		margin: 0px;
	}

	#elFollowers .ipsGrid > li{
		grid-column: initial;
	}
  
  	/* Fix gallery albums in Calendar events */
    .cGalleryMiniAlbum{
        --grid-min: 210px;
    }
      .cGalleryMiniAlbum > li::before{
          content: '';
          display: block;
          padding-bottom: 100%;
      }

}

Try to remove it to see the grid works.

Link to post
Share on other sites
  • Replies 594
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

About This File This plugin only works for IPS 4.x. Client who purchased (BIM34) Topic Thumbnail and are current with renewals, will get a free copy of this version, if they agree to the renewal ter

I'm still finding a way to crop.

It will be updated when the 4.2 final is ready.

Posted Images

  • 2 months later...
  • 2 months later...
  • 3 months later...

Hi I have your plug in, but I don't have access to your file to re download or renew. 

 

also is there a way for the topic thumbnail block to be different under each forum category? mine's will always be the same for each category. I want it to get different topics under different forum categories.

 

Edited by Allfict
Link to post
Share on other sites
Just now, Allfict said:

have your plug in, but I don't have access to your file to re download or renew. 

Hi,

Try to open a support ticket to IPS, they will generate a new invoice for you to renew the app.
 

2 minutes ago, Allfict said:

o is there a way for the topic thumbnail block to be different under each forum category?

No, it only displays the thumbnail from the latest topic for a category.

Link to post
Share on other sites
  • 1 year later...
Just now, onlyME said:

Hi,

I will consider it.

Thank you very much, I have purchased this product to use it as RSS thumbnail (i thought it was there).

I checked this website rss and have <thumbnail> tag on it, searched in marketplace thought it was your app. I think they are customized but if you ever include it on RSS that would help my website to get finished. Thank you!

I want to use it on my website something like this:image.thumb.png.d34343a054f117cf12ae1bb1f66f1c51.png

Link to post
Share on other sites
  • 4 weeks later...

There is some kind of bug when you have IP pages creating forum topic when new article is posted.

The article photo will also be present at the first topic post, with a link to the article. Topic Thumbnail detects it and shows it for some time. But for some reason, after some time it starts pointing to a non-existent photo, throwing a 404 error as the picture doesn't exist. 

image.thumb.png.9c3f3b95fe2b432034d17154420f95a7.png

If i try to manualy edit the thumbnail at Topic Thumbnail (the dialog where you choose if you want to upload an image or use the topic thumb) it automatically shows the photo of the topic:

image.png.1dfab84fb1c13eca126558b2de953f13.png

Yet if i click save i get this empty dialog:

image.png.89d23f909eba384fab58cd8e91e7e4ce.png

Clicking OK gets back to the dialog and does nothing.

Link to post
Share on other sites
1 minute ago, xtech said:

There is some kind of bug when you have IP pages creating forum topic when new article is posted.

The article photo will also be present at the first topic post, with a link to the article. Topic Thumbnail detects it and shows it for some time. But for some reason, after some time it starts pointing to a non-existent photo, throwing a 404 error as the picture doesn't exist. 

image.thumb.png.9c3f3b95fe2b432034d17154420f95a7.png

If i try to manualy edit the thumbnail at Topic Thumbnail (the dialog where you choose if you want to upload an image or use the topic thumb) it automatically shows the photo of the topic:

image.png.1dfab84fb1c13eca126558b2de953f13.png

Yet if i click save i get this empty dialog:

image.png.89d23f909eba384fab58cd8e91e7e4ce.png

Clicking OK gets back to the dialog and does nothing.

OK, I will test it.

Link to post
Share on other sites
On 11/2/2020 at 4:11 PM, xtech said:

The article photo will also be present at the first topic post, with a link to the article. Topic Thumbnail detects it and shows it for some time. But for some reason, after some time it starts pointing to a non-existent photo, throwing a 404 error as the picture doesn't exist. 

I can't reproduce the problem. Try to disable Cache Image (in settings) and test it.

On 11/2/2020 at 4:11 PM, xtech said:

Yet if i click save i get this empty dialog:

You need to select an image instead of clicking save button. Anyway, I will update the missing language bit, it should be "Please select one image to set as topic thumbnail".

Link to post
Share on other sites
8 hours ago, onlyME said:

I can't reproduce the problem. Try to disable Cache Image (in settings) and test it.

On 11/2/2020 at 9:11 AM, xtech said:

I am testing it. I would prefer not to disable image cache as i have these pictures in blocks at the home page and it would slow it down. Let's see what happens in the next days.

8 hours ago, onlyME said:

You need to select an image instead of clicking save button. Anyway, I will update the missing language bit, it should be "Please select one image to set as topic thumbnail".

Thank you! I didn't know i could select the image... I've done it and for now it is working, but i'll wait a couple of days to see if the image is kept working.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...

Important Information

We use technologies, such as cookies, to customise content and advertising, to provide social media features and to analyse traffic to the site. We also share information about your use of our site with our trusted social media, advertising and analytics partners. See more about cookies and our Privacy Policy