Jump to content

error upgrading to beta 3


sasiko

Recommended Posts

Just tried to do an upgrade from 3.4.7 to Beta 3 and was hitting errors every step but after hitting retry it resolved themselves, got to about 1/4 the way through and now I hit an unknown error. The log states a table cannot be found but it is there. Running the stated query results in success if I run it in my MySQL editor.

Link to comment
Share on other sites

I'm getting a plain white screen on the main forum page. 

​Same here, haven't looked at the error logs yet. But I did notice in the AdminCP (which still worked for a little while before throwing errors) that everything updated to Beta 3 except forums. Oh well, hoping Beta3a will clear everything up.

Link to comment
Share on other sites

when downloading the files directly through the IPS Clients area i get all the files

when downloading through my site admin cp i get a small zip, missing files/folders

ips40Bzip.thumb.JPG.68064496aec4402de3f3
 

Re-uploaded the 10k files and all works fine

​There was a known issue with the delta update missing files, however take note that the delta update is smaller in nature regardless as it only includes changed files rather than every single file everytime.

Link to comment
Share on other sites

​There was a known issue with the delta update missing files, however take note that the delta update is smaller in nature regardless as it only includes changed files rather than every single file everytime.

​Admin CP = upgrade files Client area = all files and problem is with the upgrade files missing folder causing problems and database issues.

Link to comment
Share on other sites

the upgrade with beta 3a (beta4?) worked. there was a message during the upgrade to execute:

ALTER TABLE `ibf_posts` DROP INDEX `post`;

but that table does not exist.

 

After the upgrade the button "go to community" (URL/?&) or any link on the board index into a forum leads to an exception:

exception 'ErrorException' with message 'Invalid argument supplied for foreach()' in /home/tftest/htdocs/system/Output/Output.php:839
Stack trace:
#0 /home/tftest/htdocs/system/Output/Output.php(839): IPS\IPS::errorHandler(2, 'Invalid argumen...', '/home/tftest/ht...', 839, Array)
#1 /home/tftest/htdocs/system/Dispatcher/Front.php(402): IPS\_Output->buildMetaTags()
#2 /home/tftest/htdocs/system/Dispatcher/Dispatcher.php(126): IPS\Dispatcher\_Front->finish()
#3 /home/tftest/htdocs/index.php(13): IPS\_Dispatcher->run()
#4 {main}
Error code: EX2

:-(

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...