Jump to content

This forum now very slow?


bigPaws

Recommended Posts

Since switching to v4 it seems certain functions have become very slow, such as logging in which took about 30 seconds and even clicking the new thread button then resulted in a 10-15 sec wait. 

On the topic of new thread - it's annoying on mobile to have to scroll all the way past the threads in a forum to get to the button - please tell me the mobile design is still a work in progress (are IPS still serving narrow phone mobile design to 9" tablet owners?)

Link to comment
Share on other sites

The bug tracker page says the server made a boo-boo (their words not mine!). Also the posts about the site being slow were 8 hours ago now. I kind of assumed they wouldn't push this on to the main site until some of the major issues posting on the responsive design had been fixed (I had to refresh twice more to get this text box to work). 

Link to comment
Share on other sites

The bug tracker page says the server made a boo-boo (their words not mine!). Also the posts about the site being slow were 8 hours ago now. I kind of assumed they wouldn't push this on to the main site until some of the major issues posting on the responsive design had been fixed (I had to refresh twice more to get this text box to work). 

​They have pushed it here to get feedback and see how it performs on such a high traffic community. You'll probably see bugs & speed performance issues, but this is probably the first time they have tested it on such a large community. I'm sure once they evaluate performance, they will make behind the scenes changes.

It's great that you're finding stuff and reporting it though.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...