Jump to content

invisionpower.com loading slow?


Sinistra
 Share

Recommended Posts

Hey guys I am just wondering if I am the only one suffering form this. When I click on a link near the top say "client area" It ether loads a blank page or doesn't load. after hitting refresh it will load fine. I am just wondering if this is an internet issue or if its a site issue. It dose not happen all the time so its random to reproduce

Link to comment
Share on other sites

II did do that but forgot to copy it, it did show issues I just don't remember where.

it looked to me (at a glance) like there were cloudflare ips involved but I failed to copy the info for accuracy.

so take that with a shaker full of salt.

Link to comment
Share on other sites

Also cannot load Client Area:

Oops! Google Chrome could not connect to www.invisionpower.com

Marketplace is loading ~9 seconds

tracert www.invisionpower.com
 
Tracing route to invisionpower.com [50.28.75.102]
over a maximum of 30 hops:
 
  1    <1 ms    <1 ms    <1 ms  MitraStar.Home [xx.xx.1.254]
  2    51 ms    16 ms    16 ms  xx.xx.104.1
  3    17 ms    17 ms    17 ms  xx.xx.59.253
  4    23 ms    21 ms    25 ms  tenge-6-1-1.core2.dbn.core.eircom.net [xx.xx.253
.57]
  5    25 ms    21 ms    21 ms  tenge-2-2-1.core2.bdt.core.eircom.net [xx.xx.252
.17]
  6    21 ms     *       20 ms  ge0-0-0.peering1.csg.dublin.eircom.net [xx.xx.24
5.78]
  7     *        *        *     Request timed out.
  8   131 ms   131 ms   131 ms  ae-12-12.ebr2.Paris1.Level3.net [4.69.153.242]
  9   131 ms   131 ms   131 ms  ae-44-44.ebr2.Washington1.Level3.net [4.69.137.6
2]
 10   133 ms     *      134 ms  ae-46-46.ebr2.Washington12.Level3.net [4.69.202.
54]
 11   131 ms   132 ms   130 ms  ae-6-6.ebr2.Chicago2.Level3.net [4.69.148.146]
 12   131 ms   131 ms   131 ms  ae-202-3602.edge2.Chicago2.Level3.net [4.69.158.
53]
 13   131 ms     *      131 ms  EASY-ONLINE.edge2.Chicago2.Level3.net [4.35.97.6
2]
 14   138 ms   137 ms   137 ms  lw-core4-te91.rtr.liquidweb.com [209.59.157.206]
 
 15   135 ms   135 ms     *     lw-dc3-dist14.rtr.liquidweb.com [69.167.128.75]
 
 16   139 ms   137 ms   137 ms  69.167.128.70
 17   138 ms   138 ms   137 ms  corp01.lw.ipslink.com [50.28.75.102]
 
Trace complete.
Link to comment
Share on other sites

We no longer use Cloudflare, so there shouldn't be any Cloudflare IP's (or involvement) at all in the results.

But if you see Cloudflare anywhere in the tracert, send me a PM with that output, please?

like I said, was a quick glance so I easily may have read it wrong then.

Link to comment
Share on other sites

We no longer use Cloudflare, so there shouldn't be any Cloudflare IP's (or involvement) at all in the results.

But if you see Cloudflare anywhere in the tracert, send me a PM with that output, please?

Thank goodness, between the slow load times, the site switching from Costa Rico, Europe, and USA everytime you clicked on a forum, topic, pm center you never knew how long it would take to load.

The IPB site has been running really good lately.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...