Jump to content

Download: (PD34) YouTube Video Sidebar


A7X!

Recommended Posts

File Name: (PD34) YouTube Video Sidebar

File Submitter: A7X!

File Submitted: 31 Aug 2013

File Category: Hooks and Plugins

Supported Versions: IP.Board 3.4.x



This hook adds a YouTube video inside a sidebar block on the board index.

Features:

  • Set the video height, width, and title
  • Multiple or single video use
  • Auto play the video on page start-up
  • Select which groups are allowed to view the sidebar



Click here to download this file

Link to comment

A good hook for sure.

I think there might be an issue with selecting a video from the playlist if you have more than one though.

1. the playlist option doesn't appear until you've already started playing a video

2. when you then open the playlist and select a different video, only the audio plays, there is no visual.

Can you advise on this please as it's definitely a great addition to my site.

Thanks.

Link to comment

Also, the selection keys at the bottom of the viewer clash with the youtube logo, not sure it this is something that can be altered or not due to the width of the sidebar.

When using the selection keys to scroll through video list, as soon as you scroll to the next video in the list it automatically begins playing.

Link to comment
  • 2 weeks later...

Also, the selection keys at the bottom of the viewer clash with the youtube logo, not sure it this is something that can be altered or not due to the width of the sidebar.

When using the selection keys to scroll through video list, as soon as you scroll to the next video in the list it automatically begins playing.

I can't do anything to change the playlist autoplay, it's just how the YT playlist API works.

For the 2nd thing, I'll fix that tomorrow.

A good hook for sure.

I think there might be an issue with selecting a video from the playlist if you have more than one though.

1. the playlist option doesn't appear until you've already started playing a video

2. when you then open the playlist and select a different video, only the audio plays, there is no visual.

Can you advise on this please as it's definitely a great addition to my site.

Thanks.

1) That has to do with the size of the player.

If the player was normal sized, it would show up like normal.

'>

2) I don't seem to have that problem. Are you sure that after you opened the playlist, you clicked the video you wanted, then closed the playlist?

Link to comment
  • 2 months later...
  • 2 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...