Jump to content
We are closed Thursday 23rd November and Friday 24th November. Support is still available via your client center but response times may be delayed.
Invision Community
Ajouz ♞

Maxx 2013: The Smart one

Recommended Posts

can you please post a screenshot of the area you want to edit?

Thanks, I went with one of your other styles that had a better setup for what I needed so no worries now. And love that you gave out a gift voucher randomly, that is very generous of you.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm currently running into an issue with the slider that I have run out of ideas to solve.

NOTE: It only happens in Firefox (even with add-ons disabled).

The slider rarely works if logged in:

'>GILqWdW.png

However, if logged out, it works as intended:

'>ZIgsjFX.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm currently running into an issue with the slider that I have run out of ideas to solve.

NOTE: It only happens in Firefox (even with add-ons disabled).

The slider rarely works if logged in:

'>GILqWdW.png

However, if logged out, it works as intended:

'>ZIgsjFX.png

Hello,

thanks for your bug report.

It is indeed firefox bug, not a skin bug

https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=879717

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi, I'm having problems with the slider too. Since this is a problem with firefox and can't be fixed. Can I replace the slider for a single image?

I know there is an option on the slider settings, to use a single image. But I want to disable all the slider and put the image using code or a hook. How can I do this?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Try the setting slider data-zoomfact for diffrent zooming settings.

how you use it?

There are no settings for the Welcome Message for the slider to change the zooming.

---

When I turn of the theme builder option to disallow members/guests to not use it, the default theme color setting doesn't work.

My default setting choice is the light blue theme color but the css uses the plain grey-scale instead.

So, I wanted to know if there was a quick fix in the CSS somewhere to manually force it to choose a specific theme color.

Hi, I'm having problems with the slider too. Since this is a problem with firefox and can't be fixed. Can I replace the slider for a single image?

I know there is an option on the slider settings, to use a single image. But I want to disable all the slider and put the image using code or a hook. How can I do this?

This is also a nice idea that I'd like to use until Firefox fixes this issue or something as it makes the slider useless and disgusting for Firefox.

Unless the slider is coded in a different way than you currently have it. I know of multiple of sites that use different methods of displaying a slider properly.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi, I'm having problems with the slider too. Since this is a problem with firefox and can't be fixed. Can I replace the slider for a single image?

I know there is an option on the slider settings, to use a single image. But I want to disable all the slider and put the image using code or a hook. How can I do this?

This is also a nice idea that I'd like to use until Firefox fixes this issue or something as it makes the slider useless and disgusting for Firefox.

Unless the slider is coded in a different way than you currently have it. I know of multiple of sites that use different methods of displaying a slider properly.

Thanks for the suggestion. I Will find a suitable replacment in the next update if the firefox bug not fixed.

Share this post


Link to post
Share on other sites


When I turn of the theme builder option to disallow members/guests to not use it, the default theme color setting doesn't work.

My default setting choice is the light blue theme color but the css uses the plain grey-scale instead.

So, I wanted to know if there was a quick fix in the CSS somewhere to manually force it to choose a specific theme color.

Thanks for your bug report:

to manually solve this bug:

1- open the template Global_template and find

        <if test="$this->settings[$this->settings['ipsskinscom_name'].'_customization']">
            {parse template="ips_skins_com_config" group="global" params=""}
        </if>

replace it by

            {parse template="ips_skins_com_config" group="global" params=""}

2- open the template ips_skins_js and find in the begining of the template

<!-- config -->
{parse template="skin_conf" group="global" params=""}
<!-- config -->

add after

<!-- load default color if customization not allowed -->
<if test!="$this->settings[$this->settings['ipsskinscom_name'].'_customization']">
<script>
j = jQuery.noConflict();
j(document).ready(function(j) {
createCookie("{$this->settings['ipsskinscom_name']}_colortheme","{$this->settings[$this->settings['ipsskinscom_name'].'_default_theme_color']}");

});
</script>
</if>
<!-- load default color if customization not allowed -->

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

We are using this '?do=embed' frameborder='0' data-embedContent>> and on your skin the default friends online icon does not show, only when you mouse over it - Any chance you can ask the developer of this module why it does not work on your skin?

Hello, the hook css should be modiefied to work with the skin. I do not have a copy of this hook, so not sure how can I help. :smile:

ps: maybe you need just to modifiy the icon!.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

The friends online hook developer has very kindly said I can send you a copy of his hook if it helps you work out the problem

I tried to attach it to a pm message to you but it said you cannot receive any new PM's at the moment

How can I get it to you?

Happy New Year

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thank You Very Much!

---

A few things missing from the settings:

- There are no zooming settings for the Welcome Message.

- There are no after effect settings for the rest of the slider (only Welcome Message).

---

Is there any way to change the color of the social icons in the footer?

How do you remove some of the themes from the builder selection?

Is there a way to have a separate icon for the theme backgrounds in the builder selection, because I use large backgrounds and not tile sets.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Google Plus Smart Social link doesn't display... when I put the same URL into the Linked-In slug it displays fine.

Is there a way to turn off the Rocket Ship for performance mode? I don't want users to have this setting.

Is there a way to make the title header larger? It doesn't fit my existing title banner.

I see the fix above for the Theme builder setting, will you be releasing an update shortly?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Google Plus Smart Social link doesn't display... when I put the same URL into the Linked-In slug it displays fine.

Thanks for your bug report. I will inlcude the missing icon soon.

Is there a way to turn off the Rocket Ship for performance mode? I don't want users to have this setting.

The only way now is to remove this from the global_template

        <!--::: prefomance mode :::-->
        {parse template="Performance" group="global" params=""}
        <!--::: prefomance mode :::-->

Is there a way to make the title header larger? It doesn't fit my existing title banner.

can you please post screenshot to give you the best solution for your problem?

I see the fix above for the Theme builder setting, will you be releasing an update shortly?

I post always updates to make the skin better. So the answer is yes.

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

The friends online hook developer has very kindly said I can send you a copy of his hook if it helps you work out the problem

I tried to attach it to a pm message to you but it said you cannot receive any new PM's at the moment

How can I get it to you?

Happy New Year

BUMP

Are you able to help me? Can I get this hook to you?

Thanks,

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for your bug report. I will inlcude the missing icon soon.

The only way now is to remove this from the global_template

        <!--::: prefomance mode :::-->
        {parse template="Performance" group="global" params=""}
        <!--::: prefomance mode :::-->

can you please post screenshot to give you the best solution for your problem?

I post always updates to make the skin better. So the answer is yes.

Thanks

Screen shot as requested. Don't need to make a code change to your files if you can tell me where I would need to go to change this for my own installation. I'm getting much closer to deploying this as my default site theme.

post-35845-0-18063300-1389373189_thumb.p

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for your bug report:

to manually solve this bug:

1- open the template Global_template and find

        <if test="$this->settings[$this->settings['ipsskinscom_name'].'_customization']">
            {parse template="ips_skins_com_config" group="global" params=""}
        </if>

replace it by

            {parse template="ips_skins_com_config" group="global" params=""}

2- open the template ips_skins_js and find in the begining of the template

<!-- config -->
{parse template="skin_conf" group="global" params=""}
<!-- config -->

add after

<!-- load default color if customization not allowed -->
<if test!="$this->settings[$this->settings['ipsskinscom_name'].'_customization']">
<script>
j = jQuery.noConflict();
j(document).ready(function(j) {
createCookie("{$this->settings['ipsskinscom_name']}_colortheme","{$this->settings[$this->settings['ipsskinscom_name'].'_default_theme_color']}");

});
</script>
</if>
<!-- load default color if customization not allowed -->

This didn't work for me.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

OK Excellent will do.

Do I need to create a new account for that or can I log in with my one on here?

Hi,

As above - do I need to create a new account to send you that file on that site?

Also 1 other question - How do I remove the side bar from the forums page?

Many thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×