Jump to content

Maxx 2012: The Most Advanced Skin.


Ajouz ♞
 Share

Recommended Posts

Hello,


1) Is there any way to make one or two slides permanent, but without being an article. Example, we would like to have one slide letting visitors know that we are recruiting.

Hello,

If you want to make custom slides, then you need to set slider in manual mode, and write your custom slides. The build-in slides in articles, just load articles.

Link to comment
Share on other sites


2) I absolutely LOVE having the slide images zooming in, or moving from right to left, etc... But when linked to articles, the images remain static. Is there a way to change this??

Hello,

2- IPCONTENT > Blocks > Editing: maxx_articles_slider_integration > Find(CTRL+F) data-kenburn="off", and change off, to "on". Save.

3- you can in the block above edit the layout. a document included.

Link to comment
Share on other sites

Additionally, if I enable slider in IP.Content, every user gets on every page (not only IP.Content) a close link for the slider. The link points to not translatable tab in the user profile

attachicon.gifmaxxlight.png

1. This tab should not be shown, if I do not allow customization.

2. This tab should be translatable.

3. The link to this tab makes no sense on the pages where slider is not shown.

I agree with you. In the next update I will take care of this. No more tabs, just will do it using cookies.

Link to comment
Share on other sites

When you limit the sliders to just the content page, all the other pages get the generic 3 boxes of "ask an expert" with links to forums, etc... Is there a way to change the text and links in those boxes, and better yet, add a small image? (Example, we would like to make one box telling people to join the Clan Roster)

Thank you for your feedbacks. I again, will be sure to recommend this skin to others.

Link to comment
Share on other sites

SiN Drayken Kilgor, on 06 Oct 2013 - 6:50 PM, said:

snapback.png

Hello,

2- IPCONTENT > Blocks > Editing: maxx_articles_slider_integration > Find(CTRL+F) data-kenburn="off", and change off, to "on". Save.

3- you can in the block above edit the layout. a document included.

I went to where you said, and there is no (CTRL+F) data-kenburn="off" I looked through each tab, and the only stuff I could find was in templates:

{parse template="maxx_member_message" group="global" params=""}

{$r['title']}

{parse expression="IPSText::truncate( strip_tags( $r['content'] ), 250 )"}

So, as you can see, I can't find where I would turn the off to on so the slider will zoom. Thanks.

Link to comment
Share on other sites

I went to where you said, and there is no (CTRL+F) data-kenburn="off" I looked through each tab, and the only stuff I could find was in templates:

{parse template="maxx_member_message" group="global" params=""}

{$r['title']}

{parse expression="IPSText::truncate( strip_tags( $r['content'] ), 250 )"}

So, as you can see, I can't find where I would turn the off to on so the slider will zoom. Thanks.

i am not sure why you have only this content.

the content should be as follows

<ul>
                    <if test="$this->settings['maxx_welcome_background']!=''">
                       {parse template="maxx_member_message" group="global" params=""}
                    </if>
            <foreach loop="$records as $r">
                <if test="$r['image']">
<!--:::: start the basic settings ::::-->
<li data-transition="slide" data-kenburn="off" data-startalign="right,top" data-zoom="in" data-zoomfact="1" data-endAlign="left,bottom" data-panduration="8" data-colortransition="4">
<!--:::: end the basic settings ::::-->
    <!--:::: start images links ::::-->
<img alt="" src="{$r['image']}" data-bw="{$r['image']}" data-thumb="{$r['image']}">                                                                                                    
    <!--:::: start layer text ::::-->
    <div class="creative_layer">
        <div class="cp-bottom masklesswipeup">
            <p class="cp-title"><a href="{$r['url']}"> {$r['title']} </a> </p>
                        <p>
                     {parse expression="IPSText::truncate( strip_tags( $r['content'] ), 250 )"}
                        </p>
            <div class="clear"></div>
        </div>
    </div>
    <!--:::: end layer text ::::-->

</li>
                         </if>    
            </foreach>




</ul>
Link to comment
Share on other sites

Hi Azouz...
Long time ago i have 2 issues about max and lightt skin that i use on my board...

01. Look the first attachment file. The window needs to be more biger because the greek words appear no correct.
How can change the width of the window to see the words on right size?

post-366667-0-03743800-1382154974_thumb.


02. Look the screens. On max dark skin there is a problem about promenu but not on light skin.
The strange is that the settings for promenu are the same both of skins. I didn't touch anything on pro menu settings about it.
I suppose the problem is on the skin. Any idea?

post-366667-0-49906000-1382154986_thumb.post-366667-0-84295600-1382154990_thumb.

Thanks a lot man!!!

Link to comment
Share on other sites

Hi, I have another problem. I've had issues with the slider not loading the images correctly in firefox. I thought it was just me, but another member has pointed it out to me. I use the ipcontent settings and I have a feeling its an issue with the size of the images that we use in it. If they are too large, firefox doesn't seem to load the slider images, but in other browsers they are fine. Also, depending on if I am logged in or not will also affect if the slider loads correctly in firefox. I don't have this problem with chrome or internet explorer.

post-2852-0-42240500-1382747271_thumb.jp

Link to comment
Share on other sites

Hi, I have another problem. I've had issues with the slider not loading the images correctly in firefox. I thought it was just me, but another member has pointed it out to me. I use the ipcontent settings and I have a feeling its an issue with the size of the images that we use in it. If they are too large, firefox doesn't seem to load the slider images, but in other browsers they are fine. Also, depending on if I am logged in or not will also affect if the slider loads correctly in firefox. I don't have this problem with chrome or internet explorer.

attachicon.gifmaxx_dark_problem.jpg

I do not see the problem in my browser. Can you please try to edit these values in slider_config template

            preloadedSlides:2,                            
            timer:7,

and see if editing it solve the problem?

Link to comment
Share on other sites

Hi Azouz...
Long time ago i have 2 issues about max and lightt skin that i use on my board...

01. Look the first attachment file. The window needs to be more biger because the greek words appear no correct.
How can change the width of the window to see the words on right size?

Hello,

is rthis problem also in the default skin?

Link to comment
Share on other sites

I do not see the problem in my browser. Can you please try to edit these values in slider_config template

            preloadedSlides:2,                            
            timer:7,

and see if editing it solve the problem?

Those are the settings I have now, so I tried changing them to different combinations but it made no difference. I hard refreshed the page each time. I even restarted firefox with all add ons disabled and this still happens. I've had the slider fail to load on 2 different computers and that other member that mentioned the problem. But this only affects firefox in all instances. Sometimes the slider works fine, but if I ctrl-F5 to hard refresh, half the time the slider fails to load. Its very odd that it only happens to firefox.

Link to comment
Share on other sites

NO in master skin working perfect.

The arows on menu don't appear on skins..

Look the fotos. On master skin display ok but not on skins...

Any good idea?

If you know the way is possible to give you the login infos to fixed..

I need to contact Pro menu maker for this problem.

I can apply the fix to your board .

If you want this please open a ticket here with access information to your admin panel

http://ipsskins.ticksy.com/

Link to comment
Share on other sites

I have said this on the review part of your skin but I should say it here.

I have some concerns/troubles with your skin.

Can you please contact me via pm.

It keeps telling me:

The member Ajouz ♞ cannot receive any new messages

Thank you

Regards,

Mark

Hello, I do not use PM system here.

for public question please ask here. For privat, please use ticket system here

http://ipsskins.ticksy.com/

best regards.

Link to comment
Share on other sites

Those are the settings I have now, so I tried changing them to different combinations but it made no difference. I hard refreshed the page each time. I even restarted firefox with all add ons disabled and this still happens. I've had the slider fail to load on 2 different computers and that other member that mentioned the problem. But this only affects firefox in all instances. Sometimes the slider works fine, but if I ctrl-F5 to hard refresh, half the time the slider fails to load. Its very odd that it only happens to firefox.

I need to check the problem in your site.

please contact me with access login

http://ipsskins.ticksy.com/

Best regards.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...