Jump to content

Maxx 2012: The Most Advanced Skin.


Ajouz ♞
 Share

Recommended Posts

Thanks Ajouz! that worked perfectly, I see when we get even deeper into the search results that highlight still appears... Is there a way to do the same thing to this area:

attachicon.gifsearchresults.jpg

Also when updating do I just upload the new build version as a new skin set? Will the update replace any custom changes I have made to my skin already?

usually I offer a manual fix for bugs , but honestly I can not do this always when there are a lot of edits or image changes .

Link to comment
Share on other sites

I upgraded my site to the newest ipb release and your new dark skin. 3.4.3 has some issues that some people might think are a skin problem, but are fixed in these kb articles:

https://www.invisionpower.com/support/kb

As for you new version of maxx skin (dark), its working pretty good for me. The performance mode works great too!

I have noticed one issue off hand tho. When viewing blogs, the top navigation and view new content buttons are misaligned:

Normal:

post-2852-0-41449500-1362199176_thumb.jp

Viewing blogs:

post-2852-0-97355300-1362199176_thumb.jp

Link to comment
Share on other sites

I upgraded my site to the newest ipb release and your new dark skin. 3.4.3 has some issues that some people might think are a skin problem, but are fixed in these kb articles:

https://www.invisionpower.com/support/kb

As for you new version of maxx skin (dark), its working pretty good for me. The performance mode works great too!

I have noticed one issue off hand tho. When viewing blogs, the top navigation and view new content buttons are misaligned:

Normal:

attachicon.gifblogerror01.JPG

Viewing blogs:

attachicon.gifblogerror02.JPG

I can not confirm this in my local board ,

can you try this

open ipb_styles.css

find

#logo { display: inline;padding-left: 5px; }
 

replace it by

#logo { display: inline-block;padding-left: 5px; }
 

then add this line to the css

#blog_title span {
    min-width: 400px;
} 
Link to comment
Share on other sites


That requires an image edit? I just figured it was a code I needed to add or adjust.

I am speaking in general , not about the bug you report .

for the bug you report find

.ipsSideMenu ul li.active a {
    background: #af286d url({style_images_url}/icon_check_white.png ) no-repeat 6px 8px;
    color: #fff;
    font-weight: bold;
}
 

replace it by

.ipsSideMenu ul li.active a {
        background-image:url("{style_images_url}/opacity50.png");
    color: #fff;
    font-weight: bold;
}
 

best regards .

Link to comment
Share on other sites

Hi again AZOUZ...
I had a serious hacking attack and now i allready instal the board from a restore backup..

The only diffirence is:
Before the attack the path was www.domain.info/httpdocs/
But now the path is www.domain.info/httpdocs/forum
I change the directories where needed but i can not find the path for the icons here
Look the screen please and tell me where can find these?
Thanks again...

post-366667-0-89205400-1362385039_thumb.

Link to comment
Share on other sites

Oh and I found two things I would like fixed.

do you use any custom apps or hooks which add member fields in topics ?

I can not confirm this problem in my board , but anyway try the following

open the template called custom_css and add this in the bottom of this file

<!-- Start JRRD Reported Bug -->
<style>
.post_body {
    margin: 0 10px 0 210px !important;
}
</style>
<!-- End JRRD Reported Bug -->
 

localhost33adminindexph.png

Link to comment
Share on other sites

@ Ajouz: Thanks! That fixed the board problems. Yeah, I don't know why it was doing that either since I don't have any hooks or apps that deal with member fields in topics.

But can you tell me a way to put a little tiny graphic next to the "text" logo? :rofl:

I know you can add graphics by setting it to graphics then using a change logo option, but I like the text look, and only want to add a tiny gif graphic next to it.

Link to comment
Share on other sites

But can you tell me a way to put a little tiny graphic next to the "text" logo? :rofl:

I know you can add graphics by setting it to graphics then using a change logo option, but I like the text look, and only want to add a tiny gif graphic next to it.

ok just tell me the tiny gif dimensions to code this for you

Link to comment
Share on other sites

I am speaking in general , not about the bug you report .

for the bug you report find

.ipsSideMenu ul li.active a {
    background: #af286d url({style_images_url}/icon_check_white.png ) no-repeat 6px 8px;
    color: #fff;
    font-weight: bold;
}
 

replace it by

.ipsSideMenu ul li.active a {
        background-image:url("{style_images_url}/opacity50.png");
    color: #fff;
    font-weight: bold;
}
 

best regards .

Hey Ajouz I tried that fix by editing ipb_styles.css and still see that background color as a highlight. I appreciate you researching this and really do appreciate all the help you've provided me making my site look top notch with your skin!

Here's a recent screen shot after making the code edit:

post-398885-0-66300700-1362518325_thumb.

Link to comment
Share on other sites

Hey Ajouz I tried that fix by editing ipb_styles.css and still see that background color as a highlight. I appreciate you researching this and really do appreciate all the help you've provided me making my site look top notch with your skin!

Here's a recent screen shot after making the code edit:

attachicon.gifScreen Shot 2013-03-05 at 2.14.37 PM.png

I see , you use 3.4.2 build1 , the images

		

changed later in the next updates to be darker , so you need to replace it by new ones

you can use the latest images set in the package or you may download them from my site directly

		

the difference between images

old

opacity50.png

new

opacity50.png

thanks for your comments and best regards .

Link to comment
Share on other sites

Hi ,

if you want to change the link

open a template called default header

find

{$this->settings['board_url']}
 

and replace it with the link which you want

ps : there are two links in this template you should edit them both

I think that you can replace it by

{$this->settings['_original_base_url']}
 
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...