Jump to content

Forum Name Colored


Adriano Faria

Recommended Posts

%7Boption%7D



File Name: Forum Name Colored

File Submitter: Adriano Faria

File Submitted: 07 Dec 2011

File Category: Integration

Supported Versions: IP.Board 3.4.x



This application will allow to use colors on categories/forums names and will show on:

  • Board Index
  • Quick Navigation
  • Forum View
  • Topic View
  • Post Screen
  • Search Results



here to download this file

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 60
  • Created
  • Last Reply
  • 1 month later...
  • 4 months later...
  • 2 months later...
  • 3 months later...
  • 1 month later...
  • 7 months later...
  • 2 months later...

Hello

I'm on v3.4.5 and this hook causes the mark community as read feature not to work properly, pressing it would mark but when loading a forum it'll show all the topics as unread, clicking the mark forum as read would mark them until reloading.

Link to comment
Share on other sites

I'm on v3.4.5 and this hook causes the mark community as read feature not to work properly, pressing it would mark but when loading a forum it'll show all the topics as unread, clicking the mark forum as read would mark them until reloading.

Hi. Can't reproduce: http://www.screencast.com/t/OAKbzVNrwS

You can make a test: disable ALL other hooks EXCEPT the hook for this app and test it. Probably you got some issue in another hook.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Version 1.0.1 released to fix this issue:

SOS-1347279881-U1.png

I purchased this Hook a few days ago from you. I installed it on my forum. I am having the same problem as you show in your "A Test Forum 1" diagram above, and stating that version 1.0.1. (the version I have) was designed to fix this problem.

Why then am I having this problem? Please let me know what needs to be done so this problem I am having can be solved.

UPDATE: I just noticed something. Although the downloaded Hook from you says it is version 1.0.1, on my form - in the ACP, Manage Hooks section, it shows the Version # being 1.0.0. Do you know why that is?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...