Jump to content
Invision Community

Recommended Posts


:sweat: :ph34r: would you like to beat me ??.... I forgot this....



thats actually all on me.... its so not obvious and needs to be in readme... which is what im focusing on now... especially as i can trim it with the use of a proper content field/db installer(that suckers been WAAY too big for far too long... lost track myself of all whats in there)

Share this post


Link to post
Share on other sites

I just upgrade to IP.Content 2.2.2, and I don't understand why, but links of videos send always on the index of media...

See : http://www.depeche-mode.be/media.html

If I click on a video, I'm always come back on the same page : http://www.depeche-mode.be/media.html :wacko:

Share this post


Link to post
Share on other sites

buh... ok.... why are the record urls all missing the -r# ?


http://www.depeche-mode.be/media.html/_/other/the-devils-double-trailer

http://www.marchertech.com/media.html/_/parent/new/assassins-creed-r11


definitely a deeper root..... as its not doing it on mine(exact same templates both sides) id say if an obvious suspect cannot be found to ticket it....
your categories work, but no ccs record is going to work without that -r#
did you upgrade IPC?
do these records have custom furl's specified?

Share this post


Link to post
Share on other sites

For some reason, the video's are tiny on my page, anyway to fix this?



http://www.indianhea...page/media.html

http://community.invisionpower.com/topic/344323-download-ipcontent-media-system/page__view__findpost__p__2180859
yes.... i provide a page template for a reason.
even allows position/size control of the sidebar from settings.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Gah... whoops. I was confused, I tried editing that file and nothing was working... the problem was I forgot to select "Media System Page Template" as the template to start with under page details. I re-read the read me file and you included that in there, I must have just skipped over it on accident.

Thank you for the quick support! Is there a place I can donate? This is worth more than $5!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Gah... whoops. I was confused, I tried editing that file and nothing was working... the problem was I forgot to select "Media System Page Template" as the template to start with under page details. I re-read the read me file and you included that in there, I must have just skipped over it on accident.



Thank you for the quick support! Is there a place I can donate? This is worth more than $5!


pm sent
;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi



I just bought your add-on and followed the instructions for installation.



It's not visible in the menu/navigation, though - perhaps have a look at my site at www.livingsmart.dk



What do I need to do, to make it visible in the navigation for the users ?



http://community.invisionpower.com/files/file/4820-ipcontent-pages-primary-navigation-management/
this was never actually meant to add to the nav, i had considered it at one point, but above linked item serves the purpose too well to bother with that.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×