Jump to content
Holiday Closure, Nov 26 & 27 ×

Community

Recommended Posts

Thank you for this mod!

I thought I had a clean install, but when I went to add a Category I got the following message:

****************************************

forum.mywebsite.com Driver Error

There appears to be an error with the database.

If you are seeing this page, it means there was a problem communicating with our database. Sometimes this error is temporary and will go away when you refresh the page. Sometimes the error will need to be fixed by an administrator before the site will become accessible again.

You can try to refresh the page by clicking here

********************************************

Any help would be appreciated!

Link to post
Share on other sites
  • Replies 208
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

There shouldn't be any issues with Classifieds on 3.1.3 aside from the known issues with reports etc. I'll try and find a bit more time to give this app some TLC over the coming weeks.

There isn't one really, it's a case of whenever I get some free time I do a bit more. If you don't want to edit positive globally, you can add a style inline with; <span class="price positiv

Posted Images

  • 3 weeks later...

Custom fields values are not showing.






Same for me...



-----



Also I wonder where to add options in the price area.


Now there are only For sale and Wanted.


I would like to add options there like "for rent"



How to do this?



Check here:
http://community.invisionpower.com/topic/301404-ipclassifieds/page__view__findpost__p__2064390

Worked for me, on 3.14.

HTH, kind regards, Wim
Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...

Why i can't download this file ?

[#10851] We're sorry, but you cannot download files from our Download Manager. If you are seeing this message, it is because you do not hold an active IPB license. If this is a mistake, please contact an administrator. Otherwise, why not show your support for IPB and purchase a license?



If you hold a perpetual license for the software, you need only purchase the yearly support option to gain full access to this site.

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...

I am getting this wonderful error:

[#10913] You do not have permission to list items.



I have cleared all my cookies and other things suggested in earlier posts, but I still cannot get passed this error. Is there an area that permissions are set for this module? I have looked and looked but cannot find any place to set them.

Thanks,

Bill
Link to post
Share on other sites

I am getting this wonderful error:





I have cleared all my cookies and other things suggested in earlier posts, but I still cannot get passed this error. Is there an area that permissions are set for this module? I have looked and looked but cannot find any place to set them.



Thanks,



Bill





Its in Members-->Manage Groups, then in the Classifieds Tab...
Link to post
Share on other sites

I downloaded this product from here at Invision Power and attempted to install it on my 3.1.4 IPB, and it did not install. There were no instructions with the download package, so I just uploaded everything to the correct directories, then went to ACP>Manage Applications & Modules and it was at the bottom under applications not installed.

I clicked on the "install" link and it took me to the "upgrade" system rather than actually installing the app. In the upgrade system, it did have the classifieds listed and noted as "up to date" so there was no way to "upgrade" it.

What do I have to do to install this product on a 3.1.4 board?

Thanks in advance for any help.

Link to post
Share on other sites



I clicked on the "install" link and it took me to the "upgrade" system rather than actually installing the app. In the upgrade system, it did have the classifieds listed and noted as "up to date" so there was no way to "upgrade" it.



What do I have to do to install this product on a 3.1.4 board?



Thanks in advance for any help.



Did you try to install under: Settings > (then on the left hand side under)Applications & Modules > Manage Applications & Modules?
Link to post
Share on other sites



I clicked on the "install" link and it took me to the "upgrade" system rather than actually installing the app. In the upgrade system, it did have the classifieds listed and noted as "up to date" so there was no way to "upgrade" it.



What do I have to do to install this product on a 3.1.4 board?



Thanks in advance for any help.



My experience has been that the link to the download seems to have changed back and forth. I finally caught it at Alpha 1.0005 which worked for me. Is that the version you downloaded and uploaded to your site?
Link to post
Share on other sites

I found the problem.

I had installed the classifieds system from Sacred (real custom scripts) but had to uninstall due to some security issues, but there was still an entry in the ibf_upgrade_history table for "classifieds", after deleting that it installed okay.

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...

New install 3.1.4
installed classifieds

problem

on my forum email notifications works OK when user is subscribed to forum
email notifications are not sent when user is subscribed to classified category

also

Invision Power Board> Your control panel> Settings > Notification Options
the radio button
"Notify me of new classifieds in subscribed categories"
does not stay set on pressing "save changes"

also

ACP > Members > Manage Members > Viewing Member david
the radio button
"Notify me of new classifieds in subscribed categories"
does not stay set on pressing "save changes"

also

Invision Power Board > Your control panel > Forums > Manage Watched Forums
lists the forums that the user has subscribed to
but
There is not an entry here or a tab for classified category subscriptions

note:
problem exist with both users who are members and users who are administrators

Any pointer would be appreciated

david

Link to post
Share on other sites

Probably is an easy one for someone.
I just installed classifieds on my test bard to check ok went into the setting and selected £ for the currency. Saved and rechecked.
Yet, when i look at the listings there still showing, $

Any help please or am i missing something here.

RESOLVED...

Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...

Important Information

We use technologies, such as cookies, to customise content and advertising, to provide social media features and to analyse traffic to the site. We also share information about your use of our site with our trusted social media, advertising and analytics partners. See more about cookies and our Privacy Policy