Jump to content

[HQ] Forum Icons


InvisionHQ
 Share

Recommended Posts

for those having problems with icons showing, is this mod installed on a fresh 3.2.3 or upgraded from an earlier IPB version?

We have it running on 3.2.3 and it is working fine (our test board was upgraded from 3.2.2) Sometimes a fresh install has database tables missing that IPB removed between versions. Don't know if that is a possible issue?

regards
Richard

Link to comment
Share on other sites


for those having problems with icons showing, is this mod installed on a fresh 3.2.3 or upgraded from an earlier IPB version?



We have it running on 3.2.3 and it is working fine (our test board was upgraded from 3.2.2) Sometimes a fresh install has database tables missing that IPB removed between versions. Don't know if that is a possible issue?



regards


Richard




Thanks for the response Richard. It was a fresh install of 3.2.3.... not an upgrade. So i guess this may be the issue.

When you go to Applications and Modules > Manage Applications and Modules and look into Manage Public Modules directly for each app, you see that all the other ones have a tie in... this one doesn't.
Link to comment
Share on other sites


Thanks for the response Richard. It was a fresh install of 3.2.3.... not an upgrade. So i guess this may be the issue.



When you go to [u]Applications and Modules[/u] > [u]Manage Applications and Modules[/u] and look into [u]Manage Public Modules[/u] directly for each app, you see that all the other ones have a tie in... this one doesn't.




If you would like me to have a look for you, pm me access to your bored. :smile: or if you like I can do the same edits on ips standard skin and send you the codes to replace yours and see if that changes anything. I have been using this since day one and never had a problem with fresh install or ungrade.
Link to comment
Share on other sites


for those having problems with icons showing, is this mod installed on a fresh 3.2.3 or upgraded from an earlier IPB version?



We have it running on 3.2.3 and it is working fine (our test board was upgraded from 3.2.2) Sometimes a fresh install has database tables missing that IPB removed between versions. Don't know if that is a possible issue?



regards


Richard




For me it was a upgrade from 3.0.1 > 3.0.2 > 3.0.3 > 3.0.4 > 3.1.1 > 3.1.2 > 3.1.3 > 3.1.4 > 3.2.0 > 3.2.1 > 3.2.2 > 3.2.3
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

IDK if this has been answered before but i cant get the icons to display in the sub forums, they still show the stock ones even though i have activiated custom icons in the mod and uploaded a PNG for them. i have done the other edits to get it to work for the forums is there some edits i have to do to get the sub forums to display also... thanx

my site is www.fortifiedgaming360.com if you want to take a look at my forums...

Link to comment
Share on other sites


Installed on a fresh 3.2.3 version, it looks like that if you click to make a forum read it randomly displays the wrong faded icon.


If you refresh the page everything is ok, please take a look

here

and try to make a forum read.




I have noticed even on normal forums if you click the icon to mark it as "read" it sometimes replaces the icon with the wrong faded icon...
Link to comment
Share on other sites

This mod was, is and will be free of any charge.. I know there is one or two small errors, but I'll check them later.. Please be patient.. I know it taking a lot of waiting time, but I'm doing my best to happy everyone - clients, free users, my familly 'my hobbies' etc.. I'm alone in my company and please remember about it. Thanks!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Like Dawpi said.

[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]I know there is one or two small errors, but I'll check them later.. Please be patient.. I know it taking a lot of waiting time, but I'm doing my best to happy everyone - clients, free users, my familly 'my hobbies' etc.. I'm alone in my company and please remember about it. Thanks![/font][/color]



:)
Link to comment
Share on other sites

Found one portion was missed and I solved it :) , just wanted to share.

The Skin edit documentation found on the package doesn't work for the type "Redirect forum"

So Author DawPi please add these lines of code as well.

Board Index -> boardIndexTemplate
Find:


<img src='{$this->settings['img_url']}/f_redirect.png' />

Replace:


<if test="$forum_data['icon'] != '' AND $forum_data['icon'] !='0'">{$forum_data['icon']}<else /><img src='{$this->settings['img_url']}/f_redirect.png' /></if>

Forum View -> forumIndexTemplate Find:


<img src='{$this->settings['img_url']}/f_redirect.png' />

Replace:


<if test="$forum_data['icon'] != '' AND $forum_data['icon'] !='0'">{$forum_data['icon']}<else /><img src='{$this->settings['img_url']}/f_redirect.png' /></if>




Enjoy Coding :)

Regards,
Zak

Link to comment
Share on other sites

Very nice addon, would be glad to pay for it a few bucks if it would mean being updated and improved more often.

I'm also having problems with marking forums as read... instead of dimming the icon, it places a completely new one.

Another problem is that, as far as I can tell, it doesn't work for sub-forums.

Link to comment
Share on other sites

It is important at my opinion to do my suggestion as it looks better and for the big forums it will be much better as the one extra line if you have 30 forums will use more than 10dm extra scrolling....

But the most important is the good looking :)

Let me know about the progress of this please :)

Thank you

Link to comment
Share on other sites


I did a mistake as this is looking like this only on ACP and is fine on the board so ignore my suggestion for this :smile:



Hah.. OK. :)


So the only problem with this mod is when you click on icon to mark forum read it changes the icon to another one and in my case the latest one that i was add :sad:



I know about it. Mentioned many times before. :)
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...