Jump to content

Client Area Missing Images


Guest .Ryan

Recommended Posts

https://www.invisionpower.com/customer/inde...;section=survey

You still still have not fixed this, not important but you might want to try and fix it someday. Also the footer is off, in Firefox, I don't know about IE. You should look at the CSS Attributes for the code below, and make sure the image is displaying properly. Menu

<div id='menu'>
                    <ul>

<li><a href='https://www.invisionpower.com/customer/index.php?'>Client Center Home</a></li><li><a href='https://www.invisionpower.com/customer/index.php?&module=clientarea&section=kb'>Knowledge Base</a></li><li><a href='https://www.invisionpower.com/customer/index.php?&module=clientarea&section=account'>Your Profile</a></li><li><a href='https://www.invisionpower.com/customer/index.php?&module=clientarea&section=tickets'>Your Tickets</a></li><li><a href='https://www.invisionpower.com/customer/index.php?&module=clientarea&section=packages'>Your Purchases</a></li><li><a href='https://www.invisionpower.com/customer/index.php?&module=clientarea&section=productdownload'>Your Downloads</a></li><li><a href='https://www.invisionpower.com/customer/index.php?&module=clientarea&section=invoices'>Your Invoices</a></li><li><a href='https://www.invisionpower.com/customer/index.php?&module=clientarea&section=survey' class='selectedchild'>Your Feedback</a></li><li><a href='https://www.invisionpower.com/customer/index.php?&module=clientarea&section=shop'>New Purchase</a></li><li><a href='https://www.invisionpower.com/customer/index.php?&module=clientarea&logout=yes'>Log Out</a></li>
</ul>    
                </div>

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...